Gratis 'Reisgids voor mantelzorgers'
De Reisgids Mantelzorg (t.w.v. €14,95), maakt je wegwijs in de wereld van zorgen voor een ander. Het boek is gericht op de zorg voor ouderen, maar is zeker ook interessant in andere situaties.

Hoe ga je soepel om met je partner, ouder, familie en met zorgverleners? Wat regelen de verschillende zorgwetten? En wellicht het belangrijkste: hoe houd je het vol? De Reisgids Mantelzorg biedt een antwoord op al deze vragen en geeft vele tips. Ook vind je een overzicht van instanties waar je mee te maken kunt krijgen. Dat scheelt tijd en energie.

De reisgids kan worden opgehaald van maandag 17 december tot vrijdag 21 december bij de receptie van Punt Welzijn (Cwartier, Beekstraat 54). Deze is geopend van 9:00 tot 12:30uur en van 13:00uur tot 17:00uur.

Aanmelden is mogelijk tot 20 december.

* Deze actie is bedoeld voor mensen die woonachtig zijn in Weert of zorgen voor iemand in Weert.

Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Emailadres *
Your answer
Ik wil mij aanmelden voor de mantelzorgnieuwsbrief *
Het Steunpunt Mantelzorg brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Hiermee blijf je op de hoogte van allerlei informatie rondom mantelzorg in Weert. Denk daarbij aan activiteiten, bijeenkomsten, ontwikkelingen, voorzieningen, ervaringsverhalen en nog veel meer.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service