Associa't
Per dur a terme les nostres activitats necessitem un bona colla de gent que participi en la nostra associació per donar-hi suport i col·laborar-hi. Per ser soci/sòcia de l'APLEC només cal enviar el formulari d'inscripció degudament emplenat.
La quota és de 15€ anuals, que seran cobrats per rebut bancari cada mes de gener mentre no manifesteu el contrari. Si ho preferiu, podeu fer l'ingrés al número de compte 2100-1688-45-0100295646. L'impagament de la quota comporta la baixa de l'associació.
Per donar-vos de baixa, només cal que ho comuniqueu per correu electrònic a l'adreça de l'Aplec (correu.aplec@gmail.com).
Dades personals
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
NIF
Your answer
Data de naixement
dia/mes/any
Your answer
Dades de contacte
Adreça
Your answer
Codi postal
Your answer
Població
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Telèfon de contacte 1
Your answer
Telèfon de contacte 2
Your answer
Dades professionals
Situació professional
Tipus de centre
Nom del centre
Your answer
Dades bancàries
Entitat bancària
Your answer
Número de compte
Introduïu l'IBAN del vostre compte.
Your answer
Transferència bancària
Si ho preferiu, podeu fer l'ingrés corresponent a la quota anual al número de compte 2100-1688-45-0100295646.
Autorització
Autoritzo el tractament de les meves dades
L'autorització és necessària per a completar el procés de registre i alta com a soci/a. En compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal i especialment en allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades seran d'acord amb la llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa a la persona interessada que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els termes establerts a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat a l'Associació de Professorat de Llengües Clàssiques.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms