Opgave formulier MZdoet!
Beste student,

Gaaf dat je meedoet aan MZdoet! We gaan er samen een mooie tijd van maken met veel waardevolle ontmoetingen!

Om alles in goede banen te leiden, willen je vragen om hier alvast je voorkeur voor een project op te geven en je contactgegevens achter te laten. Je kunt een voorkeur aangeven of je in een klusteam wil of dat je liever een maatjestraject doet. Je kunt ook aangeven met wie je graag in een groepje wil. Maatjestrajecten doe je met z'n 2en en een klusteam bestaat uit 4 personen. We houden zo veel mogelijk rekening met jullie wensen maar we kunnen niet garanderen dat je ook bij je voorkeur ingedeeld wordt (soms komt het gewoon echt niet anders uit).

Het is belangrijk dat je je contactgegevens goed invult, zodat we direct met jou kunnen communiceren. Het telefoonnummer wat je opgeeft gaan we ook gebruiken voor de (kleine) appgroepen.

Wij hebben er zin in!

Met sociale sroet,

Team Sociale Gasten

Email address *
Voor + achternaam *
Your answer
Straat + huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobiele nummer *
Your answer
Heb je voorkeur om met iemand samen MZdoet te doen? Zo ja, vul dan hier de naam in.
Your answer
De MZdoet trajecten
Maatjestraject
Het gave van een maatjestraject is dat je elke week samen met iemand anders op bezoek gaat bij dezelfde persoon. Je bouwt hierdoor echt een band met iemand op. De mensen die je bezoekt hebben een hulpvraag die ze niet alleen op kunnen lossen. Het gaat hier om gezellig een bakje koffie drinken met ouderen, helpen bij huiswerkbegeleiding van kinderen met een migratie achtergrond, of wandelen met iemand die door haar rolstoel niet gemakkelijk zelf naar buiten kan.

Klusteam
Bij een klusteam ga je lekker praktisch aan de slag. Wekelijks heb je een andere klus. Het kan ook zijn dat je soms 2 a 3 weken achter elkaar op hetzelfde adres komt maar als de klus is afgerond ga je weer verder. Het leuke aan een klusteam is dat je veel verschillende mensen ontmoet. De klussen bestaan uit o.a. een tuintje onkruidvrij maken, opruimen in huis, een muurtje sauzen etc. Allemaal klussen die jullie als studenten goed uit kunnen voeren.

Geef hieronder aan welk project je voorkeur heeft *
Required
Voorkeur doelgroepen *
Zijn er doelgroepen waar je graag mee aan de slag zou willen? Geef dat dan hieronder aan, dan gaan wij kijken of we je bij deze groep in kunnen delen. Je kunt dan denken aan; ouderen, kinderen, vluchtelingen etc.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.