Workshop 'Z in 1' - thema constructie = VOLZET

BELANGRIJK
De workshop 'Z in 1' van 11 december is hélaas volzet. Wanneer je onderstaand inschrijfformulier invult, zal jouw naam op een reservelijst komen te staan. Pas na het vrijkomen van een lesplaats zal je hier van op de hoogte worden gebracht en zal je d.m.v. een persoonlijk mailtje met alle praktische info geïnformeerd worden.

Verder werd beslist om deze workshop te herhalen op woensdagnamiddag 27 mei 2020. Ook voor deze datum geldt onderstaand formulier i.v.m. de reservelijst.


Binnen de leerlijn ‘Z-in-1’ (Constructie) gaan we met de leerkrachten van de derde graad kleuteronderwijs en eerste graad basisonderwijs aan de slag met diverse verbindingsmaterialen, die op een onderzoekende wijze aangereikt worden. Welke materialen en gereedschappen heb je nodig om de constructie stevig te maken? Hoe kun je als leerkracht dit op een onderzoekende manier aanbieden? Welke handige hulpmiddelen kun je hier voor gebruiken en aanreiken? We laten de leerkrachten hier uitgebreid mee kennis maken én experimenteren. Verder willen we nog vernieuwende leermiddelen aanreiken om eventueel toekomstgezien in de school te kunnen gebruiken.

Wanneer: woensdag 11 december 2019 ------ extra sessie: woensdag 27 mei 2020 ------
Kostprijs: gratis
Tijdstip: start 13.30u - einde 16u
Waar: Provinciehuis Hasselt - leercentrum

Graag tot dan!

Team OTT
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Functie *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
School *
Your answer
Adres school *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy