Uradi sam radionica: Škurinjske zelene bombice
Nismo dugo prljali ruke, ha? Prosinac kada puno toga u prirodi spava pravi je trenutak da se pripremimo za proljeće. A ono će sljedeće dvije godine na Škurinjama biti živo. Zelena bombica je jedan od najpraktičnijih alata gerilskog vrtlarstva. Sastoji se od gline, humusa i sjemenja odabranih biljaka. Bacite ih na bilo koju travnatu ili zemljanu površinu i pustite prirodi da napravi svoje, a da bi stvar doista funkcionirala morate znati i ponešto preciznih detalja. Posebno su pogodne za teško dostupna, zagrađena ili napuštena zemljišta koja želimo ozeleniti. Imamo i takvih u naselju, a i po gradu.

No nije ovo jedini razlog druženja - radionicu nam drži draga ArtMašina kreativna ekipa s kojom planiramo još veće i dinamičnije pobjede sljedeće godine. Dođite, upoznajte se, uzmite koju zelenu bombicu u džep i pripremimo se za škurinjsko proljeće. Radionica je naravno kao i sve naše dosadašnje za vas - besplatna, a broj mjesta ograničen.

Vrijeme održavanja: Subota 8.12. u 10 sati
Mjesto održavanja: Stan (MO, Save Jugo Bujkova 44)

Prijave obvezne, a bude li kakvih promjena javljamo!

Aktivnost se održava u sklopu projekta "Kultura na balkonu" u partnerstvu Udruge za urbanu regeneraciju "Kuraž", Gradske knjižnice Rijeka i RIJEKA 2020.
Email address *
Vaše ime i prezime *
Your answer
Vaša adresa *
Your answer
Vaš telefonski kontakt *
Your answer
Vaš mail *
Your answer
Prijedlozi, ideje, pitanja *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy