Αίτηση Συμμετοχής στο International Relations Debate (IRD)
H Student Association For International Affairs (SAFIA), στα 25 χρόνια πορείας της, μετρά δεκάδες δράσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, αλλά και προσομοιώσεις, όπως το Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων (ΠΚΝ), που έμελλε να αποδειχθεί η μακροβιότερη φοιτητική προσομοίωση στην Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη θεσμοθέτηση του International Relations Debate (IRD). Το IRD ξεκινά με όλα τα εχέγγυα και με στόχο να αποτελέσει μία ετήσια συνάντηση φοιτητών με στόχο την καλλιέργεια των ρητορικών ικανοτήτων και της επιχειρηματολογίας τους, σε θέματα που άπτονται των Διεθνών Σχέσεων.

Για το λόγο αυτό, η SAFIA προκηρύσσει δέκα (10) θέσεις για τη στελέχωση των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν ενώπιον της ακαδημαϊκής κριτικής επιτροπής και του κοινού, την Τετάρτη, 15η Μαΐου 2019, στο 1ο International Relations Debate. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων ορίζεται η Κυριακή 24η Μαρτίου 2019 και ώρα 23:59. Τα άτομα που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες του IRD θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Προετοιμασία

Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν μέσω προπονήσεων υπό την καθοδήγηση ατόμων με γνώση του αντικειμένου και προηγούμενη εμπειρία, ενώ θα κληθούν να αντιπαρατεθούν μεταξύ τους, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και τριβή επί του θέματος. Οι κανόνες διεξαγωγής του IRD θα γίνουν γνωστοί, τόσο κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, όσο και κατά τη διάρκεια των πρώτων συναντήσεων. Η προηγούμενη συμμετοχή σε ρητορικούς αγώνες ή ομίλους, ή η προηγούμενη εμπειρία σε θεσμούς δημόσιας έκφρασης, σίγουρα θα είναι βοηθητικές, ωστόσο δεν αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμπλήρωση της αίτησης.

Κόστος Συμμετοχής

Σε περίπτωση επιλογής σας, το τελευταίο βήμα για την ένταξη στην ομάδα συμμετεχόντων του IRD είναι η καταβολή του κόστους συμμετοχής, ύψους 15€ (μεμονωμένο πακέτο), είτε 35€ (ενιαίο πακέτο).Εξαιρούνται τα μέλη SAFIA με ενιαίο πακέτο.
Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα συνδρομής, μπορείτε να βρείτε στο safia.gr/subscriptions/.

Πορεία Αίτησης

Μετά το πέρας της προθεσμίας των αιτήσεων, θα ειδοποιηθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την πορεία της αίτησής σας. Στο μεταξύ, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook είτε μέσω e-mail στο infosafia@gmail.com.

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
Your answer
Φορέας Φοίτησης *
Your answer
Τμήμα Φοίτησης *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service