Seminari sobre els plecs de condicions administratives i tècniques amb estudi de casos
Dimarts 19/11 i 26/11, de 10 a 14 hores. En total 8h de durada. A la Biblioteca de Puig-reig (Passeig de la Riera Salada, 5-7)

- L’objectiu principal és oferir eines a les organitzacions del Tercer Sector per tal d’afrontar les licitacions públiques en millors condicions; i alhora, promoure el coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió. En concret, durant les sessions s’analitzaran aquells elements que poden resultar clau en relació als plecs.

- El seminari es dirigeix a professionals d’entitats del Tercer Sector que treballen en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones, que vulguin aprofundir en matèria de contractació pública.
Nom i cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Data de naixement (dd/mm/aa) *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Entitat representant *
Your answer
NIF entitat *
Your answer
Àmbit d'activitat de l'entitat *
Your answer
Pressupost de l'entitat *
Your answer
Quines funcions exerceixes actualment a l’entitat en relació amb la contractació pública? *
Your answer
Indica els teus motius per participar al seminari *
Your answer
Protecció de dades
Aquesta actuació ha estat finançada amb fons provinents del Ministeri d’Ocupació, Migracions i Seguretat Social. La signatura autoritza a que les dades recollides siguin tractades per GEDI, SCCL (NIF F59128041) i per La Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya (CIF G61336244), als efectes de gestionar les subvencions corresponents a l’acció en que es participa. A tal efecte, les dades es cediran al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i al Ministeri d’Ocupació, Migracions i Seguretat Social, d’acord amb la normativa de protecció de dades, amb la finalitat de la justificació de la subvenció, a efectes estadístics i per actualitzar la informació del Registre de Cooperatives. En relació a les dades recollides, les lleis garanteixen el dret d’accedir-hi, sol·licitar la rectificació de les que no siguin exactes, exigir la supressió, oposar-se al seu tractament o limitar-ne l’abast. Per fer valer aquests drets el canal de comunicació és ateneucooperatiucc@gedi.org i secretaria@laconfederacio.org. La signatura autoritza a incorporar el correu electrònic a la llista de correu de l’Ateneu Cooperatiu i de la Confederació, exclusivament per rebre notícies sobre la seva activitat. En qualsevol moment es pot demanar la baixa a través de ateneucooperatiucc@gedi.org i secretaria@laconfederacio.org. Els i les signants autoritzen a que la seva imatge sigui enregistrada i pugui aparèixer en els accions de comunicació de l’activitat en què participa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy