Hakemus kokemusasiantuntijapankkiin

KAP Vantaa -hankkeessa on perustettu kokemusasiantuntijapankki, josta Vantaan kaupungin sote-palvelut ja kehittämishankkeet voivat tilata kokemusasiantuntijoita monipuolisiin kokemuslähtöistä osaamista ja -tietoa edellyttäviin tehtäviin. Pankin kokemusasiantuntijoiden tehtäviä ovat mm. asiakastapaamiset, ryhmänohjaus, moniammatillinen verkostotyö, palvelumuotoilu ja asiantuntijajäsenyydet erilaisissa työryhmissä.

Kokemusasiantuntijapankkiin kuuluvat KAP Vantaa -hankkeen kokemusasiantuntijakoulutuksesta valmistuneet kokemusasiantuntijat, minkä lisäksi pankkiin rekrytoidaan hankeaikana myös muita koulutettuja kokemusasiantuntijoita, jotka jo toimivat Vantaan sote-palveluissa ja kehittämishankkeissa tai ,joilla on pankissa tarvittavaa kokemuspohjaa ja -osaamista.

Pankkiin liitettäviltä edellytetään KoKoA ry:n suositusten mukaista KAT-koulutusta (min 50 lähiopetustuntia, 4 kk kesto) ja/tai mittavaa työkokemusta kokemusasiantuntijatehtävistä sekä mielellään Vantaan kaupungin sote-palveluiden tuntemusta. Lisäksi rekrytoitavilta toivotaan osallistumista syksyllä järjestettävään kahden päivän pituiseen perehdytyskoulutukseen.

Kokemusasiantuntijapankkiin rekrytoitavat kokemusasiantuntijat (noin 10 henkeä) valitaan hakemusten perusteella ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista 13.8. mennessä sähköpostitse.

Hakuaikataulu:
Haku auki 14.6.-2.8.2021

Lisätietoja KAP Vantaa -hankkeesta kotisivuiltamme www.kapvantaa.fi sekä www.facebook.com/kapvantaa.

KAP Vantaan hanketiimi lomailee heinäkuun, joten rekrytointiin liittyvät lisätiedustelut 30.6.2021 saakka ja jälleen 2.8.2021 alkaen.

hanketyöntekijä Katri Salmi
katri.salmi@vantaan-a-kilta.fi
puh. 050 321 1577

hankepäällikkö Riikka Hyvärinen
riikka.hyvarinen@vantaan-a-kilta.fi
puh. 050 320 1285
Email *
Nimi *
Kotikunta *
Puhelinnumero *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy