Trästockfestivalens nya profil!
Anmälan till designtävling!
Skicka in ditt bidrag senast 12/12, så har du chansen att synas och omnämnas i våra plattformar så väl som i trycksaker. I samband alltså med en av Sveriges mest välkända gratisfestivaler.
ALLA är välkomna att skicka in sina idéer och tankar. Mer information kan du få om du hör av dig till ledningen. Nedan följer anmälningsformulär.

Ditt bidrag ska visa upp en affisch för Trästockfestivalen. Alltså ska du ge inblick i och fånga hur den grafiska profilen kan se ut de kommande tre åren.
Nästa steg, ifall Trästockfestivalens ledning ser ditt bidrag passa, så går vi tillsammans vidare med fler bitar i profilen. Detta kräver att du har bra grundläggande kunskaper inom design och media. Men vi ser också och främst till den konstnärliga biten och stöttar gärna vidare med grafiska element ifall du går vidare i processen.

Trästockfestivalen är en ideellt styrd festival som ägs av Kulturföreningen Mullberget. Engagemang i festivalen innebär att en ställer upp ideellt utan ersättning, vilket så även detta innebär. Vi hoppas så klart att förståelsen är stor för de förutsättningar som finns och jobbar gärna tillsammans för att nå ett bra resultat. Vill en ha mer information om vad hela uppdraget innebär, hör av dig!

Tack för ditt bidrag och lycka till!
/Trästockfestivalens ledningsgrupp - info@trastockfestivalen.se

För- och efternamn *
Your answer
Telefonnummer (mobil) samt mailadress för kontakt *
Your answer
Vad har du för relation till Trästockfestivalen?
Your answer
Beskriv grundtanken med din affisch, vad har du inspirerats av under skapandet? *
Your answer
Vad har du för grundläggande kunskap och/eller erfarenheter inom design- och media? *
Your answer
Har du möjlighet att avsätta tiden och tillsammans med Trästockfestivalens ledning ideellt jobba fram en färdig grafisk profil efter årskiftet? *
Your answer
Ditt faktiska bidrag måste du skicka in digitalt till agnes@trastockfestivalen.se i högupplöst bilaga!! (format: PDF, JPEG, PNG, PSD)
SENAST 12/12-2018 klockan 12:00.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kulturföreningen Mullberget. Report Abuse - Terms of Service