Fahd Larhzaoui
Theatermaker Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, en speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met zijn nieuwste, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? Een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.

In Shirt uit Fahd! zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar zijn vorige programma Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Self made acteur Fahd Larhzaoui speelt bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland. Fahd was ook vijf jaar lang te zien als acteur en presentator bij het populaire kinderprogramma Huisje Boompje Beestje van de NTR.

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en Achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wil reserveren. *
Kaartjes zijn altijd eerste rang.
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden zoals deze vermeld zijn op de website. Daarnaast ga akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het niet op je salaris worden ingehouden dan ben je op de hoogte dat je het na bevestiging dient over te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service