Anna Murtolan laulukurssi - Por Bulerías II
Anna Murtola kurssittaa jälleen Oulussa, olé! Flamencolaulaja Anna Murtolan viikonloppukurssin aikana tutustutaan ilmaisuvoimaisen espanjalaisen flamencomusiikin maailmaan sekä laulamisen että monipuolisen flamencorytmiikan kautta sekä opitaan perinteisiä flamencolaulusäkeistöjä eli letroja. Kurssi keskittyy erityisesti 12-jakoisen bulería-tyylilajiin, joka on yksi flamencon perustyyleistä. Sen keskiössä ovat laulun, tanssin ja kitaran yhteistyö ja kommunikointi. Kurssin viimeisenä päivänä oppilaat pääsevätkin kokeilemaan myös tanssille laulamista Marja Rautakorven bulerías-kurssilla, kitaran säestyksellä.

Flamencotanssin harrastajille kurssi tarjoaa erinomaisesti työkaluja bulería-tanssin ymmärtämiseen.
Kurssilla opitaan eri letrat kuin edellisellä Annan kurssilla marraskuussa 2019, mutta rytmiikan ja tekniikan osalta lähdetään liikkeelle alkeista, jolloin myös uudet oppilaat pääsevät kyytiin.

Osallistuminen ei siis edellytä aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä espanjan kielestä. Pääasiana kurssilla onkin sukeltaa rohkeasti upean ja intensiivisen taiteenlajin pariin iloisella asenteella ja hyvässä seurassa. Opettajana toimii oululaislähtöinen flamencolaulaja Anna Murtola. Anna aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippujen johdolla. Annalla on pitkä kokemus flamencolaulun opettamisesta ja sen opetusmetodien kehittämisestä nimenomaan suomalaisille harrastajille. Hän on myös valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius Akatemian ja tanskalaisen Royal Academy of Music Aarhusin välisestä Nordic Master of Global Music –ohjelmasta ja toimii esiintyvänä freelance-artistina.

Kurssi pidetään kulttuuritalo Valveen kolmoskerroksen kokoushuoneessa, Hallituskatu 7. Sunnuntaina lauletaan Marja Rautakorven bulerías-kurssilla tanssikeskus Citydancen nelossalissa.

Kurssiajat:

Perjantai 31.1. klo 18.30-20
Lauantai 1.2. klo 10-11.30
Sunnuntai 2.2. klo 12.30-13.30


Kurssien hinnat:

Kurssin early bird -hinta on 70 euroa, kun ilmoittaudut ja maksat kurssin 18. joulukuuta mennessä. Tämän jälkeen kurssin hinta on 80 euroa. Ilmoittauminen päättyy 16. tammikuuta 2020 ja tehdään sekä tällä lomakkeella että maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71. Huom! Emme lähetä laskua erikseen. Jos et ole maksanut Palo Nuevon jäsenmaksua vuodelle 2020, se lisätään kurssin hintaan. Jäsenmaksu on 20 euroa.

Jos haluat ostaa kurssin jollekin joululahjaksi, ilmoittaudu mukaan omalla nimelläsi ja täytä lahjansaajan nimi lomakkeeseen. Jäsenmaksu koskee tällöin lahjan saajaa.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen. Päivämaksu lasketaan kurssin täydestä hinnasta. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kurssi-ilmoittautuminen *
Required
Ostan kurssin lahjaksi henkilölle ja hänen sähköpostinsa:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy