Dela din historia för att åstadkomma förändring!
Den 9:e september är det inte bara riksdagsval utan även regions-och kommunval, vilket innebär ett tillfälle för oss att lyfta den gemensamma studentrösten! Uppsala studentkår arbetar just nu med att ta fram en kampanj inför valåret med syfte att få lokala politiker att lyssna på oss studenter och de problem vi upplever i Uppsala. Efter en undersökning har vi beslutat oss för fyra frågor som vi kommer ta upp. De fyra berör den psykiska ohälsan bland studenter, de svårigheter som studenter med barn möter, förbättrade förutsättningar för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) samt att Uppsala ska vara en trygg stad att studera i.

Vi behöver nu er hjälp att lyfta frågorna. Genom att dela din erfarenhet av de här fyra frågorna kan du bidra till en förändring. Har du till exempel upplevt att det du inte fått kompetent handledning under din praktik? Eller att du fått frågor om motprestationer när du söker boende i andra hand? Vi vill berätta era historier anonymt för att politikern ska få en förståelse för vidden av problematiken.

Lämna in din historia i vårt formulär så vi kan visa upp verkligheten för makthavarna och i vår digitala kampanj, så studenternas situation synliggörs på riktigt! Problemen har funnits i allt för många studentgenerationer och det är dags att det sker en förbättring - endast tillsammans kan vi förändra!

Vilken av de fyra frågorna rör din historia? *
Berätta din historia
Your answer
Godkänner du att vi använder din berättelse eller delar av din berättelse i vår digitala kampanj? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service