Anmälningsformulär Fisken

Fisken 3-11 månader babysim
10 lektioner

2375 kr Eyrabadet Örebro 18.30-19.00 kursstart den 6/4 tisdagar
Uppehåll: Inga uppehåll
Avslutning: 1/6

2375 kr Hagabadet Örebro 16.15-16.45 kursstart den 8/4 torsdagar
Uppehåll: 13/5
Avslutning: 10/6

2318 kr USÖ Örebro (9.00-9.30 FULL) kursstart den 25/4 söndagar (9 gånger)
Uppehåll: Inga uppehåll
Avslutning: 13/6

2318 kr Eriksborg Västerås  9.00-9.30 FULL, 9.30-10.00 FULL, 10.30-11.00 FULL och 13.00-13.30 kursstart den 2/5 söndagar (9 gånger)
Uppehåll: Inga uppehåll
Avslutning: 20/6

Första lektionen är en digital teorilektion där ni får information om hur vi lär små barn att simma, diskuterar era förväntningar och hur kursens upplägg ser ut samt så kommer ni få Babysimboken som är skriven av Ludmilla Rosengren värde 220 kr som är en handbok där ni kan hitta information om bland annat grepp, övningar och simredskap och den kan ni ha som stöd under hela kursen och i framtiden.
 

* Mål: Trygghet och vattensäkerhet samt att koppla sina egna rörelser med att ta sig fram i vattnet och att lära sig att hålla andan med hjälp av vattenmetoden.

* Syfte: Skapa ett naturligt förhållningssätt till vatten, bygga upp en respekt för vattnet och tillsammans med sina föräldrar ha en mysig och lärorik stund tillsammans där föräldrarna också får lära sig grepp och övningar som dem kan arbeta med även på egenhand.

Nästa nivå är Guldfisken.

 

2 föräldrar får vara med i vattnet och barnen ska ha en

badbyxa som sitter tajt runt midja och lår utan blöja. Vi

erbjuder våra kunder ett paketpris på badbyxan när

man köper den  tillsammans med kursen (175 kr).


Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen.
Barnets namn *
Ansvarig vuxen *
Personnummer barnet *
Personnummer för ansvarige *
Epost *
Telefon *
Adress *
Postnummer *
Ort/stad *
Bassäng *
Meddelande
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simskola ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni info@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy