Ali ste pripravljeni donirati  3 € na mesec za   PRIHODNOST OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI?           Z VAŠO POMOČJO BO KORAK MALIH IN VELIKIH VESELIH NOGIC LAŽJI!
Korak za prihodnost Veselih nogic je projekt društva Vesele nogice, s pomočjo katerega bomo lahko zagotavljali strokovne obravnave za osebe s posebnimi potrebami. Želimo si zagotoviti celostno, predvsem pa dostopno obravnavo otrok s posebnimi potrebami, ki vse prepogosto ne pridejo do nujno potrebne pomoči zaradi preobremenjenosti zdravstvenega sistema ali celo zaradi pomanjkanja finančnih sredstev.

Projekt Korak za prihodnost Veselih nogic je namenjen zbiranju finančnih sredstev za zagotavljanje glavnega namena projekta, ki je zaposliti večje število strokovnih kadrov, s pomočjo katerih bodo otroci dobili priložnost za napredek, njihovi starši pa se za to ne bodo rabili izpostavljati v javnosti.

Spremljate nas lahko na spletni strani: https://korakzaprihodnost.si/.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek *
Naslov (ulica in hišna št.) *
Poštna št. in pošta *
Elektronski naslov ali tel. št.: *
Pripravljen sem donirati: *
Korak za prihodnost veselih nogic bi lahko podprl-a za obdobje:
Clear selection
Donacijo bom poravnal:
Clear selection
Ali dovolite objavo svojega imena in priimka  oziroma naziva podjetja na seznamu podpornikov akcije Korak za prihodnost Veselih nogic na naši spletni strani? *
Informacije za vplačilo donacije
IME IN NASLOV PREJEMNIKA: Društvo VESELE NOGICE, Trubarjevo nabrežje 1a, 3270 Laško  

TRR: SI56 0510 0801 5403 204 odprt pri A banki d.d.

BIC banka: ABANSI2XXXX  

KODA NAMENA: CHAR

NAMEN: KORAK ZA PRIHODNOST

SKLIC: 00   740


Donirate pa nam lahko tudi preko Paypal-a, kjer lahko označite ali gre za enkratno ali mesečno donacijo, preko povezave:
https://www.paypal.com/donate/?token=pqv8pMQ46yFsjRiSK5a2_e47zOEjbvh9v1Ghu5L5u0qYR7DJos76vdzKbrIVnjZJYLcnzG&country.x=SI&locale.x=SI
Izjava o varovanju osebnih podatkov
Društvo Vesele nogice se zavezuje, da bo, v skladu z veljavno zakonodajo, vse osebne podatke, katere ste zaupali ob izpolnitvi obrazca, varovalo in preprečevalo njihovo morebitno zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Z izpolnitvijo spodnjega obrazca se strinjate z uporabo svojih osebnih podatkov v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).  

Vaše podatke bomo hranili do preklica. S pisno zahtevo, poslano na e-mail naslov drustvo.veselenogice@gmail.com lahko kadarkoli zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarjate obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njimi ter zahtevate prenos podatkov.

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo.

Spomenka Valušnik

Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju "VESELE NOGICE"
Sedež društva: Trubarjevo nabrežje 1a, 3270 Laško
Telefon: 041-610-284
Internet: www.drustvo-veselenogice.si
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy