Graffaló és barátai - színjátszó tábor 8-12 éveseknek - AZTA! Műhely Tábor 2019 - Jelentkezési lap
Idén nyáron újra bejárós táborainkkal várjuk a fiatalokat a Zuglói Azta! Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyben! Táboraink az élménypedagógia módszerére épülnek, a közvetlen tapasztaláson és az aktív cselekvésén keresztül tanítanak. Kicsik és nagyok, lányok és fiúk a felejthetetlen élményeken túl, életkoruknak és érdeklődési körüknek megfelelő izgalmas kihívásokat találnak nálunk.Olyan programokat állítottunk össze, amik a résztvevők számára érdekesek, nem csak a pihenést biztosítják, hanem a fejlődésüket is elősegítik. Táborunkban vár a kaland, felfedezés, és játékos tanulás. A tanulás az élménydús kikapcsolódáshoz kapcsolódik, amely viszony megmutatkozik majd az iskolai teljesítményükben is.
Graffaló és barátai - színház, játék, angolul
Játszótársakat, szereplőket keresünk! Ha szeretnétek játszva, dramatikus eszközökkel belekezdeni az angol nyelv tanulásába, vagy az iskolában tanultakat gyakorolni, akkor itt a helyetek színjátszó táborunkban! Egy közös alkotási folyamatnak, mely játékos módszerekkel fejlesztheti az angoltudást és színészi készségeit. A tábor zárása egy angol nyelvű előadás. Lesz itt olvasópróba, mozgás, szövegtanulás és kreatív ötletbörze is.
Napi táborélet
A hétfőtől péntekig, naponta 8-tól 17 óráig tartó tábor során 3 étkezést (reggeli ebéd, uzsonna) biztosítunk.

Napi időbeosztás:
8-9 érkezés, reggeli
9-12 délelőtti foglalkozás, közben tízórai
12-12:30 ebéd
13-14 pihenő, szabad játék
14-16 délutáni foglalkozás
16 -17 szülők érkezése,hazaindulás
A táborvezető csapat
A foglalkozásokat lelkes szakemberek vezetik, akik a hétköznapokban olyan munkát végeznek, ami lehetővé teszi, hogy a tábor vezetéséhez szükséges speciális tudással rendelkezzenek. Angol anyanyelvű tanár, asztalos, színész, médiaszakember, táncterapeuta, drámapedagógus, művészetterapeuta, pedagógus, mesterszabó, divattervező, informatika tanár. Mindannyiuk célja, hogy a gyerekek aktívan tudjanak kikapcsolódni, és örömüket leljék az új tudás megszerzésében, az együtt töltött időben.

Ezt a tábort Szabó Emese - színész, angol tanár (Radnóti Miklós Gyakorlógimnázium)
Hol?
AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyt Zuglóban múlt évben nyitottuk. A csendes, autóforgalomtól félreeső, barátságos környezetben található egy emeletes műhely és üzlet együttes tágas, napfényes termei kitűnő helyszínt biztosítanak a táborok számára.

Cím: 1145 Budapest, Bosnyák u. 7/b
A belvároshoz közeli, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető (7-es buszcsalád Tisza István téri megállójától 1 perc gyalog)

További elérhetőségeink:
Telefonszám: (20) 554 2337
e-mail: azta.muhely@gmail.com
honlap:Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy