BALBOA - SREDA 19:15 - 20:15 (7.10.2020)
Prijava na BALBOA tečaj, ki bo potekal ob SREDAH od 19:15 - 20:15
Pričetek tečaja je 7.10.2020
Zaradi lažjega zagotavljanja tečaja bo posamezen BALBOA tečaj potekal 3 mesece oziroma 12. vaj.
Predznanje ni potrebno.
Učitelja: Aleš & Tanja
Cena: 90 eur za 12 vaj (obroki: 3x 30 eur) / 81 eur za 12 vaj za študente (obroki: 3 x 27 eur)
Ime in Priimek *
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Stalni naslov *
Pošta in kraj *
Mobilna številka *
Email naslov *
Status *
Študentski status upoštevamo ob predložitvi študentske izkaznice ali potrdila o vpisu do dopolnjenega 27. leta starosti. Osebe z dijaškim statusom imajo enake ugodnosti kot osebe z študentskim statusom.
Required
Plačilo v 3. obrokih *
S prijavo na tečaj in plačilom 1. obroka ste potrdili rezervacijo svojega mesta na tečaju in se obvezujete, da boste tečaj poravnali v celotnem znesku. Predčasni izpis ni mogoč.
Required
Ime in priimek soplesalca/ke?
V primeru, da soplesalca/ke nimaš si avtomatsko uvrščen/a na čakalno listo. Ko ti najdemo par, te obvestimo.
Letna Članarina
V primeru, da vam je potekla letna članarina, vas bomo na samem tečaju opomnili za plačilo. Letna članarina velja 1 leto od prvega vpisa (če ste se vpisali januarja 2020 potem velja do januarja 2021). Letna članarina znaša 10 eur.
Strinjam se s splošnimi pogoji Društva Vintage: *
Z izpolnitvijo e-prijavnice in njeno oddajo: **SOGLAŠATE, da ste seznanjeni in sprejemate Splošne pogoje Društva Vintage, ki so objavljeni na spletni strani http://www.vintage.si/splosni-pogoji/ =>> S potrditvijo »Splošnih pogojev Društva Vintage« in s tem posledično vzpostavitvijo pogodbenega odnosa, se udeleženec strinja in daje soglasje, da Društvo Vintage osebne podatke iz e-prijavnice udeleženca lahko obdeluje in uporablja z namenom vpisa, razporejanja v vadbene skupine, vodenje evidence članstva, korespondenco med društvomin udeležencem ter obveščanja o izvajanju aktivnosti, z namenom pošiljanja podatkov, potrebnih za izvedbo plačila vadnine in ostalih stroškov, vključno s pošiljanjem e-računov po elektronski pošti, s fotografiranjem, snemanjem in objavljanjem posnetkov, na katerih se udeleženec nahaja v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih Društva Vintage ter z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov, kjer se udeleženec nahaja. ***SOGLAŠATE s prejemanjem elektronskih novic o aktivnostih in dogodkih društva Vintage => Odjava od obveščanja od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo za odjavo oz. pošljete Odjava na naslov drustvo@vintage.si.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo Vintage. Report Abuse