Családi programok a Friss Húson
Az 5. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon április 2-án, vasárnap családi programok lesznek a Toldi mozi előterében, illetve kis- és nagytermében. A film- és diafilmvetítések, koncertek mellett filmes foglalkozások is lesznek, amelyekre előzetes regisztráció szükséges.

Délelőtt és délután párhuzamosan két foglalkozás zajlik: egy animáció- és egy gif-készítő workshop. A foglalkozásokat négy filmes tréner vezeti: Füredi Márton, Haragonics Sára, Lakos Nóra és Somogyi György. A workshophoz biztosítunk eszközöket a gyerekek számára.

A gif-készítő workshopon a 8–12 éves gyerekek rövid, loopolt videókat készítenek mobiltelefonnal. Kipróbálhatják magukat operatőrként és szereplőként is. Az elkészült gifeket később elküldhetik egymásnak, így az előre gyártott hangulatjelek helyett saját készítésű videókkal fejezhetik ki érzelmeiket, hangulataikat.

Az animációs workshop is 8–12 éves gyerekeknek ajánlott. A workshop résztvevői rövid stop-trükk animációkat készítenek mobiltelefonnal a gyerekek ötletei alapján, amelyeket a moziteremben a gyerekprogramok zárásaként le is vetítenek.

A workshopokon való részvétel regisztrációhoz kötött, csoportonként 15 gyereket tudunk fogadni. Az alsó korhatár 8 év.

A családi napon való részvétel 1500 forint, amelyből 500 forint a büfében lefogyasztható.
A foglalkozások ára 3500 forint, amelyből szintén lefogyasztható 500 forint a büfében.
Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel.

Email address *
Melyik programra jelentkezel? *
Mikor? *
Név *
Your answer
Kor *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service