Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενημέρωση γονέων σχετικά με την μαθησιακή πορεία μαθητών
Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας Covid19 δεν επιτρέπεται η προσέλευση γονέων στο σχολείο μας κατά την διάρκεια διεξαγωγής μαθημάτων παρά μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις με ταυτόχρονη καταγραφή στο βιβλίο επισκεπτών για υποβοήθηση του έργου της ιχνηλάτησης (αν χρειαστεί).
Η επικοινωνία με τους διδάσκοντες γίνεται είτε ΣΥΓΧΡΟΝΑ (π.χ με τηλεφωνική επικοινωνία, με βιντεοκλήση χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Viber, Skype, Webex κλπ) είτε ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ (π.χ με ανταλλαγή email, χρησιμοποιώντας χώρους συζήτησης με γονείς στα προσωπικά ιστολόγια των εκπαιδευτικών κλπ). Κάθε εκπαιδευτικός επιλέγει τον ΤΡΟΠΟ, τον ΧΡΟΝΟ και τον ΤΟΠΟ που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες επικοινωνίας με τους γονείς και τους ενημερώνει μέσω των μαθητών του κοινοποιώντας και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (π.χ email, τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ) με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Για διευκόλυνση των γονέων-κηδεμόνων και την αποφυγή άσκοπων τηλεφωνημάτων μπορείτε να δηλώσετε την επιθυμία σας για ενημέρωση καταχωρίζοντας σχετικό αίτημα στην σχολική μας ιστοσελίδα (βλ. σύνδεσμο κάτω από το Ωρολόγιο Πρόγραμμα με τίτλο «Ενημέρωση Γονέων»). Το σχολείο μας θα ενημερώσει τους αντίστοιχους καθηγητές οι οποίοι θα φροντίσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο είτε ΣΥΓΧΡΟΝΑ είτε ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ και πάντα από απόσταση.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε δια ζώσης με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ καθηγητές γράψτε το στα σχόλια και προσδιορίστε την ημέρα (πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα: Τρίτη για Α τάξη, Πέμπτη για Β Τάξη και Παρασκευή για Γ Τάξη)
ΑΜ
Γράψτε τον Αριθμό μητρώου του/της μαθητή/τριας (αν δεν τον γνωρίζετε αφήστε ΚΕΝΟ το πεδίο)
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Γράψτε το επώνυμο του μαθητή (ή της μαθήτριας) για τον οποίο θέλετε να ενημερωθείτε.
ΟΝΟΜΑ *
Γράψτε το όνομα του μαθητή (ή της μαθήτριας) για τον οποίο θέλετε να ενημερωθείτε.
ΤΜΗΜΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ *
Επιλέξτε τους καθηγητές και τις καθηγήτριες από τους οποίους ζητάτε ενημέρωση
Required
Σχόλια - παρατηρήσεις
Τα σχόλιά σας θα κοινοποιηθούν στους καθηγητές που έχετε επιλέξει παραπάνω (π.χ γράψτε αν δεν μπορείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο συγκεκριμένες μέρες και ώρες ή αν θα προσέλθετε για δια ζώσης ενημέρωση την πρώτη εβδομάδα του μήνα κλπ)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy