Tider till Morris och Eftis läsåret 2018-2019
Barnets klass *
Barnets fullständiga namn *
Your answer
Morris
Från vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på morgonen på månadagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg på morgonen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Från vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på morgonen på tisdagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg på morgonen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Från vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på morgonen på onsdagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg på morgonen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Från vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på morgonen på torsdagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg på morgonen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Från vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på morgonen på fredagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg på morgonen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Eftis
Till vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på eftermiddagen på måndagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg under eftermiddagen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Till vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på eftermiddagen på tisdagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg under eftermiddagen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Till vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på eftermiddagen på onsdagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg under eftermiddagen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Till vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på eftermiddagen på torsdagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg under eftermiddagen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Till vilken tid är ditt barn i behov av omsorg på eftermiddagen på fredagar? (om ditt barn inte är i behov av omsorg under eftermiddagen, lämna frågan obesvarad)
Time
:
Omsorgstid snittid/vecka (ange i timmar) *
Your answer
Övrig information:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gripsholmsskolan. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms