Vliegtuig stalling 2021 Terlet
Beste gebruiker van Terlet,

Het mag dan nu beren koud zijn, we moeten de makkelijke zaken al vast een uit de weg hebben en daarmee goed voorbereid het seizoen 2021 starten. Middels het hierop volgende aanvraagformulier wil ik inventariseren of u dit jaar gebruik wilt maken van de mogelijkheid om en aanhanger en/of vliegtuig te stallen op het Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet. Zo ja, dan gaat u automatisch akkoord met het stallingsreglement, beschikbaar op onze website, onder menu 'Vliegers' (www.terlet.nl). Ook indien u geen gebruik wilt maken van stalling dit jaar, vraag ik u toch om dat met een enkele muisklik aan te geven. U kunt deze enquete meerder malen invullen en versturen en de link ook doorsturen aan collega vliegers.

Wit u zo vriendelijk zijn om deze enquête in te vullen binnen twee weken, voor 23 februari a.s.? Het invullen neemt slechts 4,5 minuut in beslag.

Op basis van het invullen van dit aanvraagformulier krijgt u de laatste week van februari een factuur per e-mail welke ik u vriendelijk vraag te betalen binnen 2 weken zodat ik de benodigde stickers ook kan toezenden.

De tarieven voor 2021 zijn de tov 2020 gehandhaafd en niet met de inflatie verhoogd. Deze zijn dus wederom:

- Aanhanger buiten, zomerseizoen (1 maart t/m 31 oktober, 8 maanden): EUR 277,50 incl. BTW

- Vliegtuig gemonteerd buiten, alleen zomerseizoen: EUR 277,50 incl. 21% BTW

- Vliegtuig gemonteerd buiten en stalling aanhanger: EUR 555,- incl. 21% BTW

Ter wille van een eenvoudige controle op Terlet of u betaald heeft voor de stalling, krijgt u van ons vervolgens na betaling een sticker per post toegestuurd welke je linksvoor in de rijrichting op je aanhanger dient te plaatsen, duidelijk zichtbaar voor een ieder.

Je kunt geen sticker ontvangen zonder eerst het formulier in te vullen en de factuur betaald te hebben. Een tijdige betaling is belangrijk voor ons. Geen betaling betekent dat je niet alvast gebruik kunt maken van stallingsruimte op Terlet. Ter vergemakkelijking van dit proces willen we vanaf komend jaar gaan werken met automatische incasso. Mocht je hier interesse in hebben dan stuur ik via de mail een mogelijkheid tot het geven van de machtiging voor de incasso. Dit kan je aangeven in het antwoord formulier.  

Ik dank je bij voorbaat voor het invullen van het formulier en ik wens je alvast veel vliegplezier vanaf Terlet in 2021!

Voor vragen kun je mij e-mailen op penningmeester@terlet.nl

Met vriendelijke groet,

Mark Schuurman,
Penningmeester Stichting Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet (SNZT)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wilt u voor seizoen 2021 gebruik maken van Stalling op Terlet? *
Wat wil je parkeren op Terlet? *
Aantal te stallen vliegtuigen?
Kenteken van de aanhanger(s)?
Call Sign vliegtuig(en)?
Naam (voorletters gevolgd door achternaam) *
Vereniging *
Straatnaam en huisnummer? *
Woonplaats? *
Postcode? *
Land? *
Telefoon nummer? *
Wilt u in het vervolg gebruik maken van een automatische incasso? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Stichting Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet. Report Abuse