Ilmoittautuminen merenkansan retriittiin la 22.4.
Hei merenkansalaiset!

Tervetuloa Sukellus-Areenalle merenneitoilemaan la 22.4. klo 12.00. Sukellus-Areena on Pohjoismaiden syvin allas upeine isoine ikkunoineen ja ainutlaatuisine ominaisuuksineen. Mukaan mahtuu max 20 henkeä, jotka jaetaan tarvittaessa kahteen ryhmään.

SIJAINTI & SAAPUMINEN
Retriitti alkaa klo 12:00. Saavuthan aikaisintaan 11:45 paikalle. Sukellus-Areena sijaitsee osoitteessa Turuntie 690A, Veikkola. Mikäli saavut omalla autolla tien vieressä löytyy musta opastekyltti oikeasta reunasta. Aja omalla autolla pikku tien päähän, josta löydät keltaiset ison rakennuksen. Rakennuksen edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.Sukellus-Areenalle pääset saapumaan myös linja-autolla. Mm. bussi 280 kulkee keskustasta melkein suoraan Sukellus-Areenan eteen. Sinulle suorimman reitin löydät parhaiten HSL reittioppaasta. Perille löydät laittamalla osoitteeksi Turuntie 690, Kirkkonummi.

SUKELLUS-AREENA, ALLAS & TILAT
Sukellus-Areena on Pohjoismaiden syvin allas, maksimi syvyys altaassa on huimat 8m. Altaasta löytyy myös 1,5m taso sekä 5m taso, joka kattaa suurimman osan altaan pinta-alasta. Altaasta löytyy 3m syvyydestä myös iso akvaarioikkuna. Sukellus-Areenalle käytetään minimaalinen määrä klooria ja puhdistus hoidetaan suurimmaksi osaksi ostosoinnin kautta. Tämä säästää niin ihoa, silmiä kun varusteitakin. Sukellus-Areenan vesi on noin 23 astetta lämmintä, joten otathan tämän huomioon uidessasi ja muistat lämmitellä tarvittaessa tai käyttää lämmittäviä/suojaavia varusteita. Allasta ympäröi isot ikkunat, jotka päästävät paljon luonnon valoa sisään tehden altaasta ihanteellisen esimerkiksi kuvaamiselle.

Sukellus-Areenalla on sauna-, suihku- ja pukuhuonetilat käytössä koko retriitin ajan. Allasaika varaukselle on yhteensä 1h 15min niin että jos osallistujia tulee enemmän kuin 10 henkilöä ensimmäinen ryhmä pääsee altaaseen klo 12-13:15 ja toinen ryhmä klo 13:15-14:30. Voit varauksessa ilmoittaa kumpi aika käy sinulle paremmin. Varsinkin jos liikut julkisilla, niin muista tarkistaa aikataulut ennen varauksen tekoa. 

Mukaan kannattaa varata oma vesipullo sekä tarvittaessa omaa evästä energiatankkausta varten. 

VAATIMUKSET
Jokaisen retriittiin osallistujan tulee olla uimataitoinen ja pärjätä itsenäisesti syvässä altaassa. Osallistujalla tulee olla hyvä uimataito. (Uimataidon määritelmä: Henkilö, joka syvään veteen pudottuaan käy pinnan alla, kykenee nousemaan pinnalle ja uimaan 200m yhtäjaksoisesti, joista 50m selällään.) Retriitin osallistujalla tulee olla myös kyky sukeltaa sekä omata jo entuudestaan tarvittava tieto-taito pyrstöllä uimiseen. Retriitti ei sovellu vasta-alkajille, jotka eivät ole ennen kokeilleet merenneitoilua.

VARUSTEET
Otathan omat varusteesi mukaan retriittiin. Asusteiden ja toppien käyttö on sallittu ja jopa suotavaa retriitin aikana. Kun tuot omia varusteita huolehdithan, että topeista, hännistä, peruukeista tai muista asusteista EI irtoa tai liukene mitään osia altaaseen. Tämä on erittäin tärkeää kaikkien turvallisuuden vuoksi. Retriittiin saa myös meikata, mikäli meikki ei päästä väriä tai liukene altaaseen. 

Sukellus-Areenalta voit tarvittaessa vuokrata maskeja, räpylöitä, märkäpukuja ja muita sukellusvarusteita (Ei pyrstöjä). 

MAKSU
Retriitin maksun (30€) voit suorittaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Maksu tulee suorittaa ennen altaassa/pukutiloihin menoa ennen retriitin alkua. 

YLEISESTI
Valokuvaaminen ja videoiminen on sallittua retriitin aikana. Osallistujat saavat tuoda omia kameroita sekä panostaa asuihinsa oman täysin oman toiveen mukaisesti. Kuvatessasi otathan huomioon muut retriittiläiset. Kohteliasta on aina kysyä lupa kuvata tai välttää kuvaamasta laisinkaan mikäli et ole varma. Suurin osa retriittiläisistä on kuitenkin tietoisia, että suurin osa osallistujista haluaa kuvata omaa videota ja kuvamateriaalia retriitin aikana. Mikäli tulet yksin ja tarvitset apua kuvaukseen, niin kysy apua Marinalta.

Retriitin vetäjänä toimii Marina Koivu. Hänet tavoitat tarvittaessa retriittipäivänä numerosta 050 3433 694.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Retriitin voi perua viimeistään 7 päivää ennen sen alkua. 

Mikäli sinulla ilmenee kysymyksiä uintivuorosta, niin laitathan ne meilitse osoitteeseen: merenneitoharrastajat@gmail.com

Mukavia uintihetkiä!

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön oma suostumus. Tämän lomakkeen henkilötietojen käsittelyn ainoa tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin uintivuoron suhteen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistujan koko nimi *
Osallistujan puh.nro *
Osallistujan sähköpostiosoite *
Alle 18-vuotiaan osallistujan huoltajan yhteystiedot
Mikäli osallistujia tulee yli 10 jaetaan ryhmä kahtia. Valitse aika, joka sopisi sinulle parhaiten. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy