Aanmelding Pelgrimswandeling Tjuchem Meedhuizen zondag 10 november
Aanmeldingsformulier Pelgrimswandeling 10 november Tjuchem Meedhuizen zondagmiddag van 14.00 - 17.00 uur. Met start en finish parkeerplaats Koopmanslaan in Tjuchem. We zoeken nog een betere parkeerplaats dus wellicht dat u nog een mail ontvangt van wijziging.
De kosten bedragen € 3,- p.p. waarvan € 1,- bestemd is voor de te bezoeken kerk.. U kunt uw bijdrage contant voldoen bij de start van de wandeling.

Mocht u later toch blijken verhinderd te zijn dan kunt u zich alsnog weer afmelden met een speciaal afmeldingsformulier onder het aanmeldingsformulier (hieronder dus).
Email address *
Naam *
Your answer
Aantal Deelnemers *
Required
Toestemming gegevensregistratie *
Required
Privacy
Uw gegevens: naam en email, worden uitsluitend gebruikt voor aanmelding van deze pelgrimswandeling en worden opgeslagen in the cloud. Uiterlijk 1 week na de pelgrimswandeling worden ze verwijderd. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en u ontvangt ook geen mailings van ons. Uw gegevens worden alleen gebruikt om het aantal deelnemers bij te houden en u vooraf eventueel te informeren bij: een onvoorziene wijziging van de pelgrimswandeling of het afgelasten van de pelgrimswandeling bij gevaarlijk weer of persoonlijke omstandigheden van de gidsen. Voor informatie over privacy zie onze privacyverklaring onder Menu-Onderdeel "Over ons" submenu "Privacyverklaring".
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.