Humanistiska Föreningens responsformulär
Det här formuläret är för den som blivit orättvist behandlad, utsatt för trakasserier och/eller våld under ett av Humanistiska Föreningens evenemang.

Om du har varit med om trakasserier, osakligt beteende eller känt dig otrygg på ett av Humanistiska Föreningens evenemang kan du bland annat kontakta oss via det här formuläret. Detta gäller inte endast HF-specifika evenemang, utan också evenemang som sker i HF:s lokaler, vilket innefattar klubblokalen. Om du lämnar ditt namn kommer vi vara i kontakt med dig för att reda ut vad som hänt, och för att eventuellt diskutera ytterligare åtgärder. Om du fyller i formuläret anonymt kan vi inte dela ut varningar eller portförbud, men händelsen kommer noteras. HF hoppas att du fyller i formuläret även om det känns som om händelsen varit liten eller obetydlig. HF:s evenemang ska vara trygga för alla, och ifall detta inte har varit din upplevelse vill vi veta om det.

Informationen du delar i det här formuläret är konfidentiell och kommer endast läsas av HF:s ordförande och trakasseriombud. Det du skriver nedan kommer endast att lagras tills ärendet är utrett, varefter dina svar kommer raderas.

Humanistiska föreningens ordningsregler:

1. Under Humanistiska Föreningens, HF:s, evenemang eller i HF:s lokaler tolereras ingen typ av osakligt beteende. HF accepterar ingen typ av diskriminering på grund av etnicitet, språk, sexualitet, livsåskådning, politisk åsikt, funktionsvariation, utseende, kön, ålder eller socioekonomisk bakgrund. Trakasserier och våld är absolut förbjudna på alla våra evenemang och i våra utrymmen.

2. Om dylikt beteende uppstår kan styrelsen dela ut en varning och/eller ge portförbud till gärningspersonen beroende på anklagelsen. Styrelsen kan också vända sig till ÅAS trakasseriombud eller, vid grova fall, vara i kontakt med polisen.

3. Om du känner dig illa behandlad på ett av HF:s evenemang kan du vända dig till HF:s ordförande (Ida Nikkanen), trakasseriombud, eller evenemangets ansvarsperson. ÅAS trakasseriombud finns också till ditt förfogande. Du kan vända dig till dessa direkt på plats under evenemanget, eller under ett senare skede via mejl eller genom HF:s responsformulär.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ditt namn (frivilligt)
Hur kontaktar vi dig? (frivilligt)
Berätta vad som hänt. Nämn vilket evenemang du hänvisar till, namn på de personer som är involverade och beskriv händelsen så detaljerat som möjligt. *
Finns det något du vill tillägga?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy