Volem estar en contacte amb tu
Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi
Notificació important de protecció de dades
La crisi sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 ha posat de manifest encara més la rellevància de la comunicació digital en l'àmbit dels serveis de salut.

Seguint el Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) per tal de que les persones usuàris rebin les nostres comunicacions és necessari que us demanem el vostre consentiment exprés i positiu pel tractament de les vostres dades.
D'acord amb el principi de transparència i informació als interessats per a tractaments vinculats amb la relació establerta, li demanem que ens reiteri el seu consentiment exprés i positiu, pel tractament de les seves dades, en el següents termes: (pot marcar més d'una opció) *
Required
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
DNI o NIE *
Telèfon mòbil
El consentiment atorgat podrà ser revocat mitjançant escrit dirigit a Antoni Bernal, Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi, Av. Vallcarca 169 - 205 08023 Barcelona. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l'oblit, dirigint-se per escrit a: Antoni Bernal, Atenció Primària Vallcarca -Sant Gervasi, Av. Vallcarca 169 - 205 08023 Barcelona, o per correu electrònic a l'adreça contactar@aprimariavsg.com; en qualsevol cas, podrà dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) per a l’inici dels tràmits necessaris per la defensa dels seus drets.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy