Volem estar en contacte amb tu
Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Notificació important de protecció de dades
La crisi sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 ha posat de manifest encara més la rellevància de la comunicació digital en l'àmbit dels serveis de salut.

Seguint el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, per tal de que les persones usuàries rebin les nostres comunicacions, és necessari que us demanem el vostre consentiment exprés i positiu pel tractament de les vostres dades personals.
D'acord amb el principi de transparència i informació als interessats, li demanem els següents consentiments (pot marcar més d'una opció): *
Required
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
DNI o NIE *
Telèfon mòbil
PROTECCIÓ DE DADES: RESPONSABLE: EBA VALLCARCA, S.L.P. FINALITAT: donar resposta a consultes, gestionar la relació que ens vincula i facilitar-li informació al respecte. BASE JURÍDICA: relació contractual i/o interès legítim en facilitar informació i/o consentiment de la persona interessada. DESTINATARIS: proveïdors, per a la prestació de serveis auxiliars. CONSERVACIÓ: el temps necessari per complir amb la finalitat de recollida i determinar les possibles responsabilitats derivades de la mateixa. DRETS: accés, rectificació, supressió i oposició, portabilitat i limitació del tractament, per escrit al nostre Delegat de Protecció de Dades (DPD): protecciodades@ebavallcarca.cat. També, en cas de vulneració dels seus drets, pot dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.aepd.es. MÉS INFORMACIÓ: aquí.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy