Ifivezető-képzés 2019
Március 29-30-án evangélikus, baptista és református vezetőkkel összefogva kétnapos intenzív tréninget szervezünk az ifjúsági munka minden résztvevője számára. Önkéntesek és főállású szolgálók, kezdők és régi motorosok gyertek! Foglalkozunk a városi és a falusi sajátosságokkal, hogy miként lehet elkezdeni a semmiből egy ifit, de a kiterjedt szolgálat különböző más szegmenseiről is szakavatott előadók fognak beszélni.

A nap szerkezetében a TED-szerű rövid gondolatindítók, személyes mentorálás, szemináriumok, fórumbeszélgetések, interjúk és szituációs gyakorlatok mélyítik a szakmai ismeretek elsajátítását. A szakmai fejlődés mellett pedig hangsúlyt kap a lelki épülés is: a főelőadások és a dicsőítés a lelki megújulásban és felfrissülésben segítenek majd benneteket.
Ja, és még valami! Nem, nem adtuk meg rosszul az időpontot! Annak érdekében, hogy több lehetőséget biztosítsunk számotokra a kapcsolatépítésre, képzésünk két naposra bővült. :)
Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor még vár némi meglepetés és tárgyi segítség is a regisztrációs csomagban. Az ország minden területéről várjuk azokat, akik szívesen részt vennének ezen a képzésen.

A részvétel jelentkezési sorrendben történik, a résztvevők száma limitált.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service