Acompanyament en la <<criança positiva>>
El projecte "en família" té per objectiu acompanyar les famílies en el procés de criança dels fills i filles. Entre les propostes d'aquest curs 2023/2024, hi ha un cicle de conferències. Seleccioneu i reserveu la vostra plaça.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
Seleccioneu i reserveu la plaça de la o les conferències del curs 2023/2024 a les quals voleu assistir.
Teniu interès en alguna altra temàtica en concret? Només cal que ens ho feu saber.
Les xerrades són obertes a tothom. L’entrada és gratuïta. Aforament limitat. Per a més informació podeu consultar el blog del projecte en família, https://projecteenfamilia.wordpress.com, o podeu contactar amb l'escola a través del correu electrònic enfamilia@santmiqueldelssants.cat.

En família és un projecte d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants que compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.

Avis legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica de protecció de dades, la Fundació Privada "Col•legi Sant Miquel dels Sants" l'informa que aquestes dades quedaran incorporades als fitxers automatitzats dels quals és titular aquesta Fundació, que en garanteix la confidencialitat i l'ús exclusiu per la gestió escolar.


A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy