Inscripció a la Jornada d'emprenedoria juvenil
Dia: 26 de novembre
Hora: 9.00 h a 14.00 h
Lloc: Pati de Sant Roc (Valls)
Nom i cognoms: *
Your answer
Nom sentit (en cas de no coincidir amb el del DNI/NIE):
Your answer
Data de naixement: *
Your answer
NIF/CIF: *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
Telèfon: *
Your answer
Localitat: *
Your answer
Nom de l'empresa o del projecte d'emprenedoria: *
Your answer
Sector del projecte d'emprenedoria: *
Your answer
Breu descripció de l'activitat que es desenvolupa:
Your answer
Necessitats específiques per a la mostra projectes (materials, infraestructura...):
Your answer
Protecció de dades de caràcter personal:
En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals facilitades seran incorporades en un fitxer anomenat "Asssistents Jornada d'emprenedoria juvenil", el qual és responsabilitat del Consell Comarcal de l'Alt Camp amb seu social a c/Mossèn Martí, 3 43800 Valls.

La finalitat d'aquest tractament és gestionar les inscripcions a la jornada i poder fer comunicacions relacionades amb aquesta a les persones participants. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar. Les dades no es poden utilitzar per a finalitats diferents a aquelles per les quals han estat recollides.

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es facin a c/ Mossèn Martí, 3 de 43800 Valls / joventut@altcamp.cat. Així mateix també podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades o ficar-se en contacte amb el Delegat de protecció de dades per tal de resoldre els seus dubtes consell@altcamp.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy