Inschrijving Mrs. B. SU-per Kerstproject Kit november en december '17
Hoi,

Wat leuk dat je de Mrs. B SU-per Kerstproject Kit van november en december wilt bestellen!

Deze maand staat het SU-per Kerstproject geheel in het teken van de prachtige en elegante Year of Cheer product suite. Het is een met liefde samengestelde verzameling van o.a. Year of Cheer designer series papier, bijpassend cardstock, embellishments, linten en diverse andere goodies om het kerstproject te maken. Het is een prachtige stationery kit met daarin geschenklabels, mini kaartjes (7,5 x 7,5 cm), reguliere kaarten en een opschrijfboekje met pen. 

Naast de prachtige Mrs. B SU-per Kerstproject Kit ontvang je ook een gratis projectbeschrijving t.w.v. € 5,50.

Bestellingen voor de Mrs. B SU-per Kerstproject Kits kunnen tussen de 1ste en de 15e van de maand geplaatst worden door het onderstaande formulier in te vullen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal).

Rond het eind van de maand wordt de Mrs. B SU-per Kerstproject Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan. Bestel je jouw kit pas in december, dan wordt deze uiterlijk een week na ontvangst van betaling verstuurd!

Alle Mrs. B SU-per Kerstproject Kits zijn € 15 per maand, inclusief verzendkosten. Aangezien alle kits voor minstens
€ 12,50 aan Stampin’ Up! producten bevatten is dit echt een geweldig aanbod!

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht op mijn website: www.mrsbrightside.nl/kits of stuur me een mail: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always look on the Brightside of life,
Danielle

P.S. Ook deze maand kun je weer gebruik maken van diverse upgrades! De upgrade artikelen worden ook in het kerstproject gebruikt. Wanneer je kiest voor een upgrade ontvang je diverse extraatjes (afhankelijk van de upgrade) bij je kit. De upgrade opties worden vermeld in het bestelformulier. Ter info: De upgrade artikelen worden zonder extra verzendkosten verstuurd, zolang ze in combinatie met de Mrs. B SU-per Kerstproject Kit zijn besteld.

Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Jouw straatadres *
Your answer
Jouw postcode *
Your answer
Jouw woonplaats *
Your answer
Upgrade A *
De Upgrade A optie bestaat deze maand uit de Cheers to the Year stempelset. Een rubber stempelset met 12 verschillende stempels. Deze stempelset kost op hout € 30,00 en clear (voor acryl blokken) € 22,00. Het bedrag van de stempelset wordt opgeteld bij het bedrag van de Mrs. B SU-per Kerstproject Kit. Wanneer je Upgrade A aanschaft in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit ontvang je een extraatje t.w.v. maximaal € 5,00.
Upgrade B *
De Upgrade B optie bestaat deze maand uit de Winter Wonder Textured Impressions embossing folder. Een mooie embossing folder met sneeuwster t.w.v. € 9,00. Het bedrag van de embossing folder wordt opgeteld bij het bedrag van de Mrs. B SU-per Kit. Wanneer je Upgrade B aanschaft in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit ontvang je een extraatje t.w.v. maximaal € 2,00.
Upgrade C *
De Upgrade C optie bestaat deze maand uit de combinatie van de Cheers to the Year stempelset en de Winter Wonder Textured Impressions embossing folder. De combinatie met stempels op hout is € 39 en met de clear stempels € 31. Dit bedrag wordt opgeteld bij het bedrag van de Mrs. B SU-per Kit. Wanneer je Upgrade C aanschaft in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit ontvang je een extraatje t.w.v. maximaal € 7,50.
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden van Mrs. Brightside. *
De algemene voorwaarden zijn te vinden op de website www.mrsbrightside.nl/kits/algemene-voorwaarden
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms