Aanmelden voor een introductie 
Lid worden van een schietsportvereniging is niet zomaar iets. Je moet aan verschillende voorwaarden voldoen en een aantal stappen doorlopen. 

Een van de belangrijkste voorwaarden is dat je een verklaring omtrent het gedrag (VOG) moet kunnen krijgen als we die voor je gaan aanvragen (aanvraag regelen wij voor je als je na wederzijds bevallen aspirant lid wil worden)
Dit is een document waaruit blijkt dat je geen strafbare feiten hebt gepleegd die bezwaarlijk zijn voor het beoefenen van de schietsport. Deze VOG heb je dus nog niet nodig voor een introductie maar als je van te voren al weet dat je hem niet gaat krijgen heeft volgen van introductie weinig zin.

Het is bij ons NIET mogelijk om voor een feestje, uitje of gewoon even voor de lol te komen schieten. Onze introducties zijn puur gericht op het daadwerkelijk lid worden van de vereniging.

Een andere voorwaarde is dat je lid moet zijn of worden van de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA). Dit is de overkoepelende organisatie die de belangen behartigt van de schietsportverenigingen en de schutters in Nederland. De KNSA verzorgt ook opleidingen, wedstrijden en certificeringen voor de schietsport.

Als je aan deze voorwaarden kan voldoen, kun je contact opnemen met onze schietsportvereniging door middel van het invullen van dit formulier. Je krijgt dan een intakegesprek en een introductie waarin je kennismaakt met de vereniging, de instructeurs en de verschillende disciplines van de schietsport. 
Je leert ook over de veiligheidsregels, het wapenbeheer en uiteindelijk de wetgeving rondom de schietsport.

Na deze introductie kun je beslissen of je definitief aspirant lid wilt worden van de vereniging. Ook wij kijken of de introductie van onze zijde bevallen is. Mocht dat zo zijn dat het wederzijds bevallen is dan nodigen wij je uit om aspirant lid te worden.

Als je aspirant lid wil worden (wettelijk vastgelegd minimaal 6 maanden), moet je nog een aantal formaliteiten afhandelen, zoals het officieel inschrijven bij de vereniging en het betalen je inschrijfgeld & contributie (maandelijks) . Het lidmaatschap is altijd voor de duur van ten minste 1 contributiejaar wat bij ons loopt van Juli t/m/ Juni van het jaar erop.

Lid worden van een schietsportvereniging is dus best een uitdaging, maar ook heel leuk en leerzaam als je interesse hebt in deze sport. Je kunt veel plezier beleven aan het verbeteren van je vaardigheden, het meedoen aan wedstrijden en het ontmoeten van andere schutters.

Om alles is goede banen te leiden vragen we je om het onderstaande formulier voor ons zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. 

Even belangrijk om te weten is dat we alle nieuwe aanmeldingen verzamelen maar slechts een beperkt aantal plekken hebben per introductie. De omgang met vuurwapens is natuurlijk niet iets waar we licht mee omgaan dus vandaar dat we dit in een kleinschalige overzichtelijke samenstelling willen doen.

De Krommenieër s.v. A8 is een kleinschalige gezellige vereniging en we hopen u z.s.m. te kunnen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur  en de begeleiders van de Krommenieër s.v. A8
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is uw Voor en Achternaam?
Selecteer alle opties die van toepassing zijn
Wat is uw woonplaats? *
Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken? *
Datum van vandaag *
MM
/
DD
/
YYYY
Heeft u reeds ervaring in de omgang met vuurwapens? *
Required
Bent u reeds bekend met leden van onze vereniging? zo ja via wie bent u bij ons terecht gekomen? *
Geef s.v.p. een korte omschrijving van wat u motiveert een introductie te willen volgen bij onze vereniging *
Voor het lidmaatschap van een schietvereniging is het overleggen van een verklaring omtrent gedrag (V.O.G.) een wettelijke verplichting. verwacht u dat dit in uw situatie eventueel een probleem zou kunnen vormen?

Deze V.O.G. hoeft u NIET aan te vragen voor een introductie...
*
Captionless Image
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy