Atelier In a Relationship @civicON#3
Bună!

Eu sunt Silvia și vom lucra împreună la atelierul In a Relationship, care va avea loc sâmbătă, pe 5 octombrie 2019, între orele 10:00 - 13:00, la sediul Forum Apulum din Alba Iulia - Casa Forum, Str. Simion Bărnuțiu nr 10.

Mi-ar fi de folos, pentru pregătirea atelierului, să-mi răspunzi la câteva întrebări. Așa voi putea să adaptez conținuturile atelierului în funcție de nevoile voastre.

Mulțumesc și pe curând!
Silvia

PS: Ai făcut deja testul de relație In a Relationship?
Dacă nu, îl poți completa aici: https://ffff.ro/licee/test-relatie/
Testul de relație va fi tema uneia dintre discuțiile pe care le vom avea în cadrul atelierului, așa că te-aș ruga să îl completezi înainte să vii la atelier.

GDPR: Datele cu caracter personal de mai jos vor fi înregistrate și folosite exclusiv pentru a te înștiința cu privire la atelierul pentru care te înscrii, organizat de Fundația Friends For Friends, în colaborare cu Forum Apulum. După 3 luni, ele vor fi eliminate din baza noastră de date, conform reglementărilor în vigoare.
Prenumele tău: *
Your answer
Numele de familie: *
Your answer
Vârsta: *
Your answer
Adresa de e-mail (asigură-te că scrii corect adresa): *
Your answer
Numărul de telefon: *
Your answer
1. Spune-mi câteva cuvinte despre ce anume te motivează să participi la acest atelier. *
Your answer
2. Bifează mai jos ce lucruri te interesează în mod deosebit: *
3. Ce anume ai vrea să înveți neapărat pe parcursul acestui atelier? *
Your answer
4. De unde ai aflat despre acest atelier? *
5. Ai citit deja vreunul dintre materialele jurnalistice de mai jos pe tema abuzurilor care apar în relațiile dintre adolescenți? Dacă da, te rog să le bifezi pe cele citite, iar dacă nu, îți recomand să arunci o privire peste ele înainte de atelier :) *
Required
6. Putem păstra adresa ta de e-mail în baza noastră de date pentru a te informa cu privire la proiectele și activitățile derulate de Fundația Friends For Friends? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy