ILMOITTAUTUMINEN MUODOSTELMALUISTELUJOUKKUEESEEN KAUDELLE 2018-2019
Täyttämällä alla olevan lomakkeen luistelija hakee Kotkan Taitoluistelu ry:n jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran toimintaan.

Tervetuloa Muodostelmaluistelujoukkueeseen kaudelle 2018-2019!

Muodostelmaluistelujoukkue on suunnattu 7-11-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja, vaativampia elementtejä ja muodostelmaluistelun perusasioita. Riittää, kun pysyy jäällä tukevasti:)

Muodostelmajoukkue on aloittaakseen kauden maanantaina 3.9.2017 klo 18 00-18.45. Joukkue harjoitukset järjestetään maanataisin klo 18.00-18.45 (kilpahallissa) ja sunnuntaisin klo 9.15-10.00 (harjoitushallissa). Jäävuoron lisäksi on aina myös oheisharjoitukset ma 19.00-19.45 (kilpahallissa), su 10.15.-11.00 (kilpahallissa).

Hinta on 60 €/kk (2 jäätä+2 oheista). Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan myös seuran jäsenmaksu (20€/kausi).

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi, joka sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehden. Lisensseihin suositellaan yhdistettäväksi OP Sporttiturva- tapaturmavakuutus. Alle 15 vuotiaalle Muodostelmaluistelijalle seura ostaa luistelukoulun lisenssin ja vakuutuksen, kun joukkue ei kilpaile.

*Aikataulun muutoksen ovat mahdollisia.
*Luistelukauteen kuuluu myös seuran joulu- ja kevätnäytös/tapahtuma

Olen tutustunut Kotkan Taitoluistelu ry:n tietosuojaselosteen *
Henkilötietojen käsittelyn sisältö ja rekisteröidyn oikeudet on luettavissa tietosuojaselosteesta http://www.kotkantaitoluistelu.fi/jasensivut/tietosuojaseloste-ja-suostumus . Suostumukset ovat milloin tahansa peruutettavissa
Olen alla mainitun lapsen huoltaja. Suostun hänen jäsenyytensä johdosta omien ja lapsestani kerättävien henkilötietojen käsittelemiseen. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service