Jelentkezési ürlap " Torta és süteménydíszítés csokoládéval" tanfolyamra
Az oktatás nem minősül képzésnek, nem akkreditált és nem engedély köteles.

A bemutató és az oktatás kiterjed az alábbiakra:

Csokoládé alapismeretek
Csokoládé temperálási technikák amik otthon is működnek
Csokoládé színezése
Csokoládé burkolatok készítése-csokoládé gallér
Csokoládé díszek készítese-legyezők, forgácsok,stb
Csokoládé alapú tükörmázak
Torta díszítése a bemutatott anyagokkal és technikákkal
Csokoládé alapú fondant (bevonómassza) készítése
Torta burkolása fondanttal
Modell csokoládé (gyurma cskokoládé) készítése
Modell csokoládé (gyurma csokoládé) díszek készítése
Csokoládé ganache készítése


oktató-szervező: Bódi Beáta, egyéni vállalkozó, székhely: 2094, Nagykovácsi, Szarvas utca 35, adószám 6776537-1-33
a tanfolyam helyszíne: 8372, Cserszegtomaj, Polgár utca 10.

A tanfolyam ára: 52 500 HUF

Díjfizetés módja: Regisztrációs díj: 15 000 HUF, megfizetendő a jelentkezéssel egyidőben, átutalással ( bankszámlaszám: 11600006-00000000-29992328)
Fennmaradó díj: 37 500 HUF, fizetendő készpénzben a tanfolyam végén, vagy átutalással a tanfolyam megkezdése előtt
Fontos: A tanfolyami létszám feltöltése jelentkezési sorrendben történik.
Ha egy időben jelentkezők esetében túl lépnénk a számot, értesítjük és új időpontot választhat.Amennyiben a befizetése a tanfolyami létszám feltöltése után történik meg két lehetőség áll fenn kérésének megfelelően:
-A befizetett regisztációs díjat visszautaljuk, vagy,
-A befizetett regisztrációs díjat egy ön által választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük.
Fontos: Amennyiben egy tanfolyamra nincs elég jelentkező az adott időponta, az nem tartandó meg.Ebben az esetben két lehetőség áll fenn kérésének megfelelően:
-A befizetett regisztációs díjat visszautaljuk, vagy,
-A befizetett regisztrációs díjat egy ön által választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük.
Részvétel lemondása:
1. A regisztrált időpontot megelőző 60 vagy több nappal korábban lemondott részvétel esetén a teljes regisztrációs díj visszafizetendő
2. A regisztrált időpontot megelőző 60-30 nappal korábban lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj fele visszatérítendő
3. A regisztrált időpontot megelőző 30 napnál rövidebb időtartamon belül lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem téritendő vissza.
Amennyiben az oktató- szervező mondja le a az előjegyzett szolgáltatást, monden esetben visszatérítendő a regisztrációs díj, vagy az időközben esetlegesen beérkezezz egész részvételi díj.
A jelentkezési díj befizetésével a részvevő igazoltan tudomásul veszi és vállalja a megállapodásban foglaltakat.
A jelentkezési díj megfizetéséről a számlát és az oktató-szervező által aláírt jelentkezési lapot az azon megadott címére visszaküldjük.
Tanfolyamot megelőzően 10-14 nappal jelentkezünk egyeztetéssel.Szükség esetén akkor még módosítható a szállással és utazással kapcsolatos igényeik.
Amennyiben a fent leírt feltételeket elfogadja, a kérdőív kitöltésével jelentkezhet a tanfolyamra.Adatvédelmi Nyilatkozat

Bódi Beáta egyéni vállalkozó (továbbiakban: Adatkezelő). Adatkezelő feladata az Bódi Beáta egyéni vállalkozó tanfolyami kínálatának online bemutatása. A tanfolyamok iránt érdeklődőknek személyre szabott tájékoztatók küldésével kapcsolatban kezeli az általuk önként megadott személyes adatait. A megadott érdeklődési körnek megfelelő tájékoztató adásának céljából, és ezt követően a konkrét tanfolyamokra regisztráltak adatait, az egyéni igényeiknek ismeretében a tanfolyamok megszervezésére, értesítésükre használja fel. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az igényelt tájékoztatás és a tanfolyamok megszervezéséhez elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a közös cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók által megadott személyes adatait.

Az adatkezelők címe és elérhetőségei:
Bódi Beáta, 2094, Nagykovácsi, Szarvas utca 35
Tel 06 30 822 0078
Email: tortamesek@gmail.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: tanfolyami árajánlatkérők, és a konkrét tanfolyamokra regisztrált jelentkezők.

A kezelt adatok köre:
- az árajánlatkérés esetében a tájékoztató küldéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), város, érdeklődési kör, érdeklődött tanfolyamok;
- illetve regisztrált tanfolyami résztvevők esetében adatok: számlázási név, cím, levelezési név, cím, elérhetőségek: telefon, email cím, valamint a tanfolyam idejére kért egyéb szolgáltatások: igény szállás vagy utazás szervezésére.

Az adatgyűjtés célja:
- érdeklődők esetében árajánlat és tájékoztatók küldése
- tanfolyamra regisztrálók esetében a tanfolyamok megszervezése, ennek érdekében értesítések küldése, és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
Bódi Beáta mint oktatás szervező.
Az Adatkezelő és Oktatók semmilyen körülmények között sem adják tovább harmadik fél részére a tulajdonába került adatokat.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a tanfolyamokat követően nem törlődnek, kivétel, ha erre a tanfolyami résztvevő igényt tart.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást, vagy az irányú kérés esetén intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Bármilyen nemű kérdés, vagy kérés esetén
keressen minket bizalommal.

Email address *
Részvételi időpont *
Résztvevő neve: *
Your answer
Telefonszáma: *
Your answer
email címe: *
Your answer
Befizető(befizető bankszámla tulajdonos) neve. *
Kitöltése kötelező, amennyiben a befizető, vagy az utalást indító bankszámla tulajdonosa eltér a résztvevőtől.Cég nevére, csak akkor lehetséges kiállítani átutalásos számlát, ha az átutalás a cég hivatalos bankszámlájáról érkezik.
Your answer
Levelezési cím: *
Akkor szükséges megadni, ha eltér a számlázási címtől
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Igényelek szállást
Utazás *
Hozzájárul-e, hogy lakóhelyét és telefonszámát megosszuk a tanfolyam többi résztvevőjével, az esetleges együtt utazás megszervezésére, az utazási költségek megoszthatósága miatt?
Amenyiben tömegközlekedéssel érkezik, igényt tart-e, hogy az állomásra önért menjünk? *
Melyik állomásra érkezik? *
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom. Személyre szabott tájékoztatásom érdekében hozzájárulok a fent megadott adataim rögzítéséhez és a megjelölt érdeklődésemnek megfelelő tájékoztató küldéséhez *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms