Reservatie
Gelieve dit formulier zo volledig en waarheidsgetrouw in te vullen. Dit zal de reservatie vereenvoudigen en versnellen én worden misverstanden voorkomen. Zo kan je optimaal kan genieten van de beleving. Conform onze privacy policy zullen de verstrekte gegevens enkel gebruikt worden in het kader van de reservatie: https://www.alpamayo.be/p/privacy.html
Email address *
Naam *
Geef de naam van de firma, organisatie of instelling onder dewelke je de reservatie wenst te plaatsen.
Datum *
Kies wanneer je de activiteit wenst te plannen.
MM
/
DD
/
YYYY
Tijdstip van aanvang *
Geef het uur (en minuten) waarop je de activiteit wenst te beginnen. De openingsuren op weekdagen zijn van 10:00u tot 22:30u, op weekend- en feestdagen van 10:00u tot 18:30u. Op aanvraag kan er ook vroeger begonnen worden.
Time
:
Duur van de activiteit *
In een standaard reservatie wordt 2 uur voorzien. Je kan aanduiden als je hiervan wenst af te wijken. Dit kan wel een invloed hebben op de prijs. Als je voor meerdere groepen op verschillende tijdstippen wenst te reserveren, kan je dit aangeven in de optie 'Anders'.
Deelnemers *
Geef het te verwachten aantal actieve klimmers op te geven.Begeleiders hoeven niet te betalen en moeten dus niet meegerekend worden. Voor minder dan 10 deelnemers hoef je géén reservatie aan te vragen.
Leeftijd van de klimmers *
Kinderen jonger dan 13 jaar moeten actief begeleidt worden, dit wil zeggen dat de begeleiders de kinderen moeten zekeren/beveiligen. In dit geval voorzie je best 1 begeleider per 3 a 4 kinderen. Kinderen ouder dan 13 jaar mogen elkaar zekeren/beveiligen. De begeleiders moeten dan enkel actief toezicht houden. Enkel volwassenen (ouder dan 18 jaar) mogen volledig zelfstandig klimmen.
Betaling *
Gelieve aan te geven hoe je wenst te betalen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Alpamayo. Report Abuse