Aanmelden vrijwilliger zeskamp 900 jaar Raalte
Hallo daar! Wat ontzettend leuk dat je je wilt opgeven als vrijwilliger voor de zeskamp op zaterdag 29 april. Wij kijken er ontzettend naar uit alle enthousiaste teams te ontvangen en te zien strijden. Maar, de zeskamp kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder fantastische vrijwilligers. Daarom hebben wij jullie nodig! Jij gaat de dag voor de deelnemers nog leuker en geslaagder maken door de teams te begeleiden bij de verschillende zeskamp onderdelen. Zie onderstaand voor een taakomschrijving:

De spelbegeleiding is verantwoordelijk om de activiteit zo duidelijk mogelijk uit te leggen, zodat alle deelnemers begrijpen wat ze moeten doen. Ze houden het spelverloop in de gaten en kijken of alles eerlijk verloopt. De spelbegeleiding geeft aanwijzingen waar nodig en zorgt ervoor dat er bij het eindsignaal ook echt gestopt wordt. Eén van de spelbegeleiders loopt naar afloop van het spel naar het wedstrijdsecretariaat om de uitslag door te geven.


De zeskamp duurt van 10.00 tot 17.00 en zal plaatsvinden bij Rohda Raalte. In het onderstaande formulier kun je eventuele voorkeuren doorgeven.

Bedankt voor jullie enthousiasme en we zien jullie snel!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy