PRIJAVA NA OBUKU - "Priprema patentne dokumentacije i postupak zaštite patenta"
Obuku „Priprema patentne dokumentacije i postupak zaštite patenta“ mogu pohađati sva zainteresovana lica koja žele da unaprede svoja znanja, veštine i iskustva u oblasti patenata.

Obuka „Priprema patentne dokumentacije i postupak zaštite patenta“ realizuje se u trajanju od devet (11) časova. I dan - četiri (4) časa, II dan - pet (5) časova.
*dva (2) mentorska časa u roku od dvadeset (20) dana nakon obuke

Cilj obuke je stručno usavršavanje u oblasti analize patenata i prava intelektualne svojine, pisanja patenata, patentne dokumentacije i patentnih prijava.


***Po završetku polaznik je osposobljen da razume značaj patenata, uslove za zaštitu, prepozna inovaciju koja je patentabilna i preduzme sve aktivnosti potrebne za pripremu patentne prijave.***


Nakon prijave na ostavljenu e-poštu dobićete uputstva za uplatu, nakon toga i program obuke, kao i detaljnu satnicu i dodatne informacije i uputstva.

Minimalan broj polaznika za realizaciju obuke je 9 (devet).
Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj polaznika, prijavljenima će biti ponuđen naredni termin ili povraćaj uplaćenog iznosa.

Obuka se održava 18. i 19. decembra u Novom Sadu (u slučaju pojačanih mera povodom COVID-19 biće organizovana ONLINE obuka).


*Kotizacija za obuku iznosi 28.000,00 dinara i može se platiti u dve mesečne rate.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime *
Mesto stanovanja *
Zvanje/obrazovanje *
Zanimanje/radna pozicija (za zaposlene)
Alternativni kontakt (e-mail, telefon)
Radno iskustvo *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy