Kuntavaalit 2021: Ilmoittautuminen Liberaalipuolueen ehdokkaaksi
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua halukkaaksi Liberaalipuolueen ehdokkaaksi kuntavaaleihin 2021. Tiedot välitetään Liberaalipuolueen hallitukselle ja piirijärjestöille.

Ilmoittautuminen ei ole lopullisen sitova, mutta jokaisen lomakkeen täyttäneen oletataan olevan käytettävissä ehdokkaaksi ilman painavaa henkilökohtaista syytä. Viralliset päätökset ehdokkaista tehdään Liberaalipuolueen piirijärjestöissä.

Teihin ollaan yhteydessä vielä lähempänä käytännön järjestelyjen (ehdokassivut, vaalikoneet, flaijeripohjat jne.) ja esimerkiksi Oikeusministeriön vaatiman allekirjoitettavan suostumislomakkeen täyttämisen osalta.
TIETOSUOJALAIN 1050/2018 MUKAINEN REKISTERISELOSTE
REKISTERINPITÄJÄ
Liberaalipuolue – Vapaus valita r.p.

REKISTERIASIOITA HOITAVA TAHO
Liberaalipuolueen puoluehallitus, hallitus[ät]liberaalipuolue.fi

REKISTERIN NIMI
Liberaalipuolueen vaaliehdokasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Rekisteriin tallennetaan tietoja puolueen vaaliehdokkaista.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Liberaalipuolueen vaaliehdokaslistojen ylläpitäminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: kaikki etunimet, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kunta, ammatti/arvo/toimi, tietoja rikosrekisterimerkinnöistä ja muita ilmoitettuja lisätietoja.

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Liberaalipuolueen ulkopuolelle muutoin kuin lainsäädännön velvoittaessa. Rekisterin sisältämiä tietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

TIETOJEN POISTAMINEN
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin on suojattu salasanalla ja sen käyttöoikeus on Liberaalipuolue – Vapaus valita r.p.:n hallituksella, sen jäsenjärjestöjen hallituksilla sekä ATK-järjestelmien ylläpitäjillä, sekä niillä tahoilla joille puolueen hallitus on myöntänyt käyttöoikeuden.
Nimi *
Etu- ja sukunimi
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kunta *
Kuntavaaleissa voi olla ehdokkaana vain omassa kotikunnassaan.
Your answer
Ammatti, arvo tai toimi *
Your answer
Rekisterimerkinnät
Onko teillä lainvoimaisia rekisterimerkintöjä (rikos- tai ulosottorekisteri), tuomioita tai oletteko tällä hetkellä oikeudessa syytettynä? Tai onko teillä mielessä muita huomioita, mitkä voisivat saattaa puolueen negatiiviseen valoon ehdokasasettelussa? Kertokaa näistä.
Your answer
Lisätietoa
Mitä tahansa muita asioita?
Your answer
Suostumukset *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Liberaalipuolue – Vapaus valita r.p.. Report Abuse