Nuoruus 70-luvun Keravalla
Keravan museopalvelut suunnittelee näyttelyä nuoruudesta 1970-luvun Keravalla. Kerro meille, mikä siinä oli tärkeää. Millaista oli elää nuoruutta 1970-luvun Keravalla?
Mitä näyttelyssä pitäisi ehdottomasti olla mukana?
Your answer
Missä päin Keravaa asuit? Vaikuttiko asuinalue nuoruuteesi? Oliko Keravalla jengejä? Oliko jengien välisiä tappeluita? Tunsivatko kaikki keravalaiset nuoret toisensa?
Your answer
Mitkä olivat nuorison kokoontumispaikat 70-luvun Keravalla? Miten siellä kulutettiin aikaa ja mitä tehtiin?
Your answer
Mitä muistoja sinulla on seurustelusta ja treffeistä nuorena? Missä treffattiin ja mitä tyttö/poikaystävän kanssa tehtiin? Missä hengailtiin?
Your answer
Harrastitko urheilua 70-luvulla? Urheiltiinko urheiluseurojen kautta vai kaveripiirin kesken? Mitä lajeja oli tarjolla? Mitä nuoret harrastivat urheilun lisäksi?
Your answer
Muistatko tedit, punkkarit, hämyt tai diskohileet? Jos kuuluit johonkin näistä ryhmistä, miten se vaikutti pukeutumiseen, musiikin kuunteluun tai vapaa-aikaan? Oliko tyylillä väliä? Entä jos et kuulunut, miten se vaikutti elämääsi?
Your answer
Kuka oli idolisi? Ketä ihannoit ja miten se vaikutti elämääsi esimerkiksi pukeutumistyyliin, musiikinkuunteluun tai harrastamiseen? Mikä kappale/mikä elokuva kosketti ja koskettaa ehkä vieläkin?
Your answer
Nykyisinkin kuulee lauseen "kun kaikilla muillakin on". Mitä sun nuoruudessa piti olla? Mikä oli kuuminta muotia?
Your answer
Millaisia olivat nuorten ongelmat 70-luvulla? Miten niitä ratkottiin? Jos vertaat omaa nuoruutta nykynuoriin, miten ongelmat eroavat?
Your answer
Mitä nuorten vähemmistöjä Keravalla oli 70-luvulla (esim. etnisiä vähemmistöjä, seksuaalivähemmistöjä tai kielivähemmistöjä)? Miten vähemmistöihin suhtauduttiin?
Your answer
Miten nuorisovankila vaikutti keravalaisten nuorten elämään? Näkyikö nuorisovankilan Keravan katukuvassa? Oliko keravalaisia nuoria vankilassa?
Your answer
Oletko paljasjalkainen keravalainen? Vai muutitko 1970-luvulla Keravalle jostakin muualta? Jos muutit, niin mistä? *
Your answer
Mitä kysymystä emme kysyneet? Mitä muuta haluaisit meille kertoa? Vapaa sana.
Your answer
Tarinasi voi halutessasi päätyä Sinkan 70-luvun nuoruutta käsittelevään näyttelyyn. Annatko tähän luvan? Tarvitsemme tätä varten yhteystietosi. Emme julkaise niitä. Voit tarvittaessa esiintyä näyttelyssä nimimerkillä.
Jätä yhteystietosi, nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Otamme tarvittaessa yhteyttä.
Your answer
Haluatko, että otamme yhteyttä laajempaa haastattelua varten? Tai onko sinulla nuoruudestasi keravalaisia esineitä tai valokuvia, joista haluaist meille kertoa?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy