Radionica izrade čestitki "Stvaram srcem"
Dječja radionica „Stvaram srcem“ povodom Valentinova

Ljubav se najiskrenije kazuje riječima, a pokazuje djelima. Najbolji spoj jednog i drugog zasigurno je – čestitka!

Ususret Valentinovu, pozivamo vas i vaše mališane na već tradicionalnu radionicu izrade kreativnih čestitki koja će se odvijati u našoj Megastore trgovini, 9.2.2018. (subota) s početkom u 11.00 sati.

Sigurni smo da malim kreativcima neće nedostajati mašte i inspiracije, a zahvaljujući tvrtki Karbon, ni likovnog i dekorativnog materijala za najljepša ostvarenja u čast ljubavi. Na radionici će mališani upoznati i savladati zanimljive slikarske tehnike, razviti nove vještine te umjetničkim djelima razveseliti svoje mame, tate, braću, seke, djedove, bake, ali i prve simpatije i prijatelje!

Broj mjesta je ograničen, osigurajte mjesto svom mališanu na vrijeme i uvjerite se što mogu napraviti male ruke vođene velikim srcima!

Režimo, lijepimo, crtajmo, bojajmo, stvarajmo zajedno!

Ime i prezime djeteta *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Email *
Your answer
Zaštita osobnih podataka
Prijavom na ovu radionicu, roditelji kao zakonski zastupnici svoje djece, daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru kao voditelju obrade zbirke osobnih podataka (Data Controller) da osobne podatke unesene u ovoj prijavnici koristi isključivo u svrhu vođenja kontrole broja sudionika radionice, utvrđenja identiteta sudionika radionice, kao i da se ti podaci koriste i procesuiraju isključivo u svrhu vođenja radionice za koju je prijavnica s osobnim podacima ispunjena.

Roditelji kao zakonski zastupnici djece, ispunjavanjem prijave za radionicu potvrđuju da su upoznati s činjenicom da će osobne podatke dane u prijavnici, organizator čuvati 1 godinu od dana završetka radionice nakon čega će ti podaci biti uništeni, te na isto roditelji kao zakonski zastupnici svoje djece iziričito pristaju u cijelosti.

Sudjelujući u radionici, roditelji kao zakonski zastupnici svoje djece prihvaćaju i odobravaju da se podaci koje učine dostupnim organizatoru u prijavnici, nakon okončanja radionice pa do uništavanja istih, koriste od strane organizatora isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti organizatora upućenih roditeljima čija djeca su sudjelovala u radionici.

Roditelji kao zakonski zastupnici svoje djece, ispunjavanjem prijavnice potvrđuju i da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:
-pravu na povlačenje privole za obradu danih podataka jednostavnom obaviješću organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
- pravu na pristup danim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
-pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika Agenciji za zaštitu osobnih podataka
-pravo na protivljenje da se osobni podaci koriste za potrebe izravnog marketinga
-pravo dobiti od organizatora kao voditelja obrade zbirke podataka potvrdu obrađuju li se dani osobni podaci te pristup tim podacima.

Organizator kao Voditelj obrade zbirke osobnih podataka rukovati će podacima sudionika radionice prema standardima koje propisuju prisilni propisi Republike Hrvatske.

Davanje podataka za ovu radionicu je dobrovoljno i prepušteno je volji roditelja kao zakonskih zastupnika svoje djece koji prihvaćanjem ovih stavaka sudjeluju u radionici.

Organizator kao voditelj obrade zbirke podataka je prilikom donošenja ovih pravila uzeo u obzir potrebne mjere radi zaštite podataka su podaci dani u prijavnici dostupni samo pojedinim osobama organizatora koji izravno sudjeluju u radionici.Također, u slučaju da se koji od prijavljenih sudionika ne pojavi osobno na radionici, njegovi podaci će se trajno uništiti i ukloniti bez odgađanja.

Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće davati trećim osoba te da te podatke neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim onu ovdje navedenu na koje su sudionici i dali privolu.

Voditelj zbirke obrade podataka: Hoću knjigu d.o.o., Savska c.32, Zagreb
mail: jurica.cubric@hocuknjigu.hr

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service