Välkommen att boka plats till premiären av föreläsningsturnén STARKARE TILLSAMMANS i Östersund 23 januari 2019
Vill du vara med och vända en negativ trend som hotar ett väl fungerande samhälle, till en mer positiv där människor gör fler smarta val och både mår bra och presterar sitt bästa? Om ja, boka plats till föreläsningen STARKARE TILLSAMMANS. Vi utlovar inspiration och redskap som gör det enklare för dig att må bra och prestera ditt bästa - och supporta andra i din omgivning att göra detsamma! Tillsammans kan vi vända trenden med negativ stress och ökad psykisk ohälsa - och säkerställa en mer positiv framtid med större framgång i livet och arbetslivet.

Tipsa gärna din omgivning om eventet. Desto fler vi är som hjälps åt, desto lättare blir det att vända trenden!

Tid: 23 januari, eftermiddagsföreläsning 13.00-15.30 och kvällsföreläsning 18.30-21.00. Plats meddelas senare. Paus för fika och Stark & Smart mingel ingår.
Företag 350 kr + moms. Privatpersoner 195 kr. 10% av priset går till att stärka ungdomar på orten.

Du kan anmäla dig som privatperson eller representant för din arbetsplats. Det är möjligt att anmäla flera personer. Betalning för privatpersoner sker via Swish. Företag faktureras.

Den 24:e januari föreläser vi i Östersund för ungdomar, med samma ambition att vända en negativ trend till en mer positiv. Insatsen sker i samarbete med skolor och möjliggörs tack vare lokala sponsorer. Vill ert företag vara med och bidra mejla linda@doyourvision.com. Detsamma gäller gymnasieskolor som vill delta samt grundskolornas niondeklassare - vilket är målgruppen.

Email address *
Vilken föreläsning vill du/ni vara med på? *
Hur många platser gäller din anmälan? *
Your answer
Ange namn på dig som ansvarar för bokningen *
Your answer
Ange eventuell kod för ett erbjudande som du erhållit
Your answer
Kommer du/ni som privatperson eller representerar du/ni er arbetsplats? *
Om du representerar en arbetsplats, vänligen ange faktureringsuppgifter (anmälan är genomförd när betalning erhållits) Biljett behövs inte, utan ni anger namn på den som bokar vid entrén eller arbetsplatsen ni kommer från.
Your answer
Hur hörde du talas om det här evenemanget? *
Required
Vad i föreläsningen ser du fram emot? (hoppa över frågan om du vill)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service