Viikkoryhmiin ilmoittautuminen
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua La Fábrica del Tangon viikkoryhmiin keväälle 2019.
Peruskurssiryhmiin tai keskitasolle voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Näissä ryhmissä haemme paritasapainoa, joten pidätämme oikeuden rajoittaa seuraajien tai viejien määrää.
Tekniikkaan voit ilmoittautua yksin.
Edistyneisiin otamme tätä kautta ilmoittautumiset vain parin kanssa.
Lomakkeella kysytään yhteystiedot, (sähköposti ja nimi). Niitä käytetään vain tämän ilmoittautumisen käsittelyyn eikä niitä siirretä muihin tietojärjestelmiin, ellet sitten erikseen lomakkeen lopussa anna lupaa liittää itsesi uutiskirjeemme postituslistalle (MailChimp).
Kurssimaksut maksetaan kauden alussa mieluiten pankki- tai luottokortilla paikan päällä. Myös käteismaksu käy. Jos haluat, voimme myös lähettää laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jolloin perimme laskutuslisää 5 eur. Paikkasi ryhmässä varmistuu, kun olet maksanut kausimaksun. Kevään hinnasto löytyy sivulta https://lafabricadeltango.fi/tanssikoulu/hinnasto/ , tässä viikkoryhmien kausihinnat (kevätkaudella 15 kertaa)
- peruskurssi 130 / 110 eur
- keskitaso/edistyneet 160 / 140 eur
- tekniikka 110 eur
Alennetut hinnat koskevat opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä. Muista valita oikea hintaryhmä lomakkeella.
Email address *
Nimesi *
Your answer
Miten haluat ilmoittautua? *
Yksin voit ilmoittautua peruskurssille, keskitasolle ja/tai tekniikkaan. Parin kanssa voit ilmoittautua kaikkiin ryhmiin.
Hintaryhmäsi *
Jos valitset muun kuin normaalin, näytä todistus maksaessasi kurssimaksua. Jos ilmoittaudut parin kanssa, niin hänen hintaryhmänsä kysytään seuraavassa vaiheessa.
Laskutus
Valitse tämä, jos haluat maksaa kurssimaksusi laskulla. Ensisijainen maksutapamme on maksukortti tai käteinen, lähetetystä laskusta perimme 5 euron laskutuslisän. Lasku lähetetään sähköpostitse yllä annettuun osoitteeseen, paperilaskuja emme lähetä.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service