Extraescolars Castellnou de Seana
Inscripció activitats extraescolars per al curs 2021-2022

Extraescolar de pilotatge en bicicleta:
Utilitzant el parc del costat del padel i posteriorment el pumptrack, farem classes de pilotatge progressives, seguint el el programa de formació de Bike Aventura i evolucionant així dia a dia sobre la nostra bicicleta.
Habilitats com equilibri, capacitat espacial, rodar en grup, frenar, accelerar, saltar, girar, passos estrets, passos elevats i un llarg etc... ajudats de saltets i rampes de fusta que portarem a les classes sempre que sigui necessari.

Nivells:
A partir dels 10 alumnes es faràn dos grups per nivell, mateix dia i hora.

Horaris:
últim Dimecres de cada mes, de les 15:00h a 17:00h
Demanem als nens ser entre 5 i 10 min abans al park per poder-se vestir i així arrancar la classe tots junts, si feu tard però, no us cal correr, al arribar ajudeu els nens a vestir-se i quan estigui llest es pot incorporar.

Material:
Per començar, recomanem utilitzar el material que un ja te, i que poc a poc, conforme aneu veient que li agrada, l'aneu equipant, que s'ho guanyin!
-Evitem utilitzar cascs de Decathlon o econòmics de tipus Amazon, el cap és lo més important, si no teniu casc, ens el podeu llogar per 5€/dia i acumular aquesta quantitat fins a 5 dies (max 25€) per restar-ho posteriorment en la compra del casc nou a la botiga de Bike Aventura, així doncs no tireu els diners del lloguer i teniu temps de veure si li agrada.
-Genolleres i Colzeres, poden ser de tipus patinet, en aquest cas si que en tenen de senzilles al decathlon, nosaltres mateixos les lloguem per 3€/dia, aquests també es poden acumular fins a 5 dies (max 15€) i restar-ho en cas de comprar les proteccions al park.
-Bicicleta: teniu dues opcions.
1. portar la vostra bicicleta cada dia: obligatori taps al manillar, aire a les rodes i que els frens i canvi si en te funcionin bé.
2. llogar una bicicleta nostra scott totalment revisada, costa 5€/dia, s'ha de fer reserva previa.


Pagament
-Parlar amb Ampa / Magda
1r pagament: Octubre
2n pagament: Gener
3r pagament: Abril

Assegurança:
-tots els alumnes que venen a extraescolar, apart dels qui tinguin llicència ferativa de ciclisme, han de tenir l'assegurança del consell esportiu, aquesta us la tramitarà l'ampa de l'escola,, serveix per totes les activitats extraescolars de la comarca, + crossos... i té un cost de 6.5€ de Setembre a Agost del 2022.

Grups:
-Els grups seràn de un mínim de 6 i un màxim de 12 alumnes.

Edats:
-A partir de p5, però ha de saber pedalar bé i sense ajuda.

Dates:
Les classes comencen el dia 27 de Octubre i acaben el 15 de Juny del 2022

Localització:
Les classes arrancaran al costat del padel, un cop el pumptrack estigui construït, farem les classes tant a la zona plana com al pumptrack.

Dubtes:
qualsevol dubte, truqueu al 620236198 i pregunteu pel Marc.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Avantatges de venir a les extraescolars:

- Si feu el forfait anual a bike Aventura park de Vila-sana, tindreu 20€ de descompte, així doncs, envés de 120€ anuals, en pagareu 100€.

-Si cel.lebreu el vostre aniversari al Bike Aventura Park de Vila-sana, pel preu de 120€, podran venir 15 amics envès dels 10 que són habituals. +info a la web.

-Teniu descomptes en taller i peces a la botiga Lo Taller de Mollerussa, pregunteu pel Joel, i dieu que sou de l'escola de bike Aventura

- Durant l'any organitzem campus, campaments, cursos de pilotatge mtb... Vosaltres sempre rebreu la informació al mòbil abans què es publiqui a les xarxes, ja que si us interessa pugueu reservar una de les places, que acostumen a ser limitades.

- Esteu apuntant als vostres fills a una extraescolar lúdica, no competitiva on els monitors faran tot el possible perquè siguin feliços, estimin el ciclisme i aquest sigui un esport que puguin practicar també en l’edat adulta. Un esport que els aproparà a la naturalesa i els aportarà la sensació de plenitud que un té quan gaudeix del seu hobby. Pares, enteneu que entrenem sense pressió, respectant els amics i l'entorn, amb l'unic objectiu de ser nens i passar una bona estona. Si voleu fer un nen campió... aquest no és el lloc adequat. Benvinguts!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy