PREINSCRIPCIÓ AL CURS DE DIRECTORES CASALERO
Ja us podeu inscriure al CURS DE DIRES CASALERO que es farà del 15 al 28 d'AGOST a VILADRAU! Cal que us preinscriviu abans del 19 d'ABRIL!

No et quedis sense plaça i PREINSCRIU-TE!
Email address *
NOMS I COGNOMS *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
De quin CASAL DE JOVES ets? *
Your answer
Si no formes part d'un Casal de Joves, d'on vens?
En cas de no formar part d'un Casal de Joves, cal que especifiquis a quina entitat pertanys. En cas de no pertànyer a cap entitat, caldrà especificar població d'origen i el motiu per fer el curs de directores.
Your answer
Tens el títol de monitores? *
En cas que no disposeu del curs de monitores, hi ha altres vies d'accés al curs. Així que marqueu que no, i no patiu que trobarem la manera.
Tens estudis superiors en CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ?
Per marcar que sí, cal estar en possessió d’una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, en educació primària, en educació social, en mestre d’educació infantil, en mestre d’educació primària, en pedagogia o en psicologia, o bé un cicle formatiu de grau superior d’educació infantil o d’integració social, o bé amb el màster de formació del professorat o el CAP o el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport o amb el Màster en Psicopedagogia o amb la FP II de jardí d’Infància.
Ens dones permís per a fer-te arribar informació sobre la inscripció del curs a través d'un grup de Whatsapp amb les altres participants? *
Cal que confirmis que TENS DISPONIBILITAT TOTAL per tal de poder accedir al curs *
Cal que tinguis disponibilitat TOTAL del 15 al 28 d'agost inclosos.
Pots assumir el cost del curs? *
Cal tenir en compte que el curs té un cost de 692€ per persona, dels quals, Casals de Joves subvenciona 492€ per tal que només hagueu d'assumir 200€.
Us vull dir alguna coseta...
Your answer
Aquesta informació es guardarà en un fitxer automatitzat i únicament s'utilitzarà per l’organització del curs i, en cas que s’assenyali afirmativament, per rebre informació de les entitats organitzadores, segons el reglament general de protecció de dades de la UE 2016/679.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya. Report Abuse