Privatësia në internet për gazetarë dhe aktivistë social

OJQ FLOSSK, në bashkëpunim me Innovation Centre Kosovo (ICK), organizon trajnim orientues për rreziqet që u kanosen gazetarëve, anëtarëve të shoqërisë civile dhe burimeve të tyre gjatë komunikimit në internet. Trajnimi tre orësh do të përmbaj mënyrat më të zakonshme të sulmit ndaj privatësisë dhe masat dhe mjetet mbrojtëse.

Lexo me shume: http://www.flossk.org/en/events/privatesia-internet-gazetare-dhe-aktivist-social

Nese keni pyetje ju lutem mos hezitoni te na kontaktoni ne: info@flossk.org

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question