Liberal samtal - Hur blir Stockholm en attraktiv storstadsregion
Hur blir Stockholm Möjligheternas storstadsregion? Vad är det som gör Stockholmsregionen attraktivt att besöka, bosätta sig och starta företag i? Hur drar vi till oss internationell spetsforskning? Kan politiker skapa förutsättningar för kreativitet och tillväxt i hela länet? Varför trivs människor i och kring en storstad? Vad är det som lockar? Torsdagen den 26 november kl. 19-20 är du varmt välkommen att delta i ett Liberalt samtal om allt detta och mer!

Medverkande under kvällen är Staffan Ingvarsson, VD för Stockholm Business Region och Daniel Forslund, biträdande regionråd för innovation och digitalisering. Samtalet modereras av Birgitta Rydell, förbundssekreterare och kanslichef på Liberalerna Stockholms län.

Datum: torsdagen den 26 november
Tid: 19:00–20:00
Hur: Digitalt möte på plattformen Zoom. Samtalet kommer även livesändas på Liberalerna Stockholms Facebooksida.Information om hur dina personuppgifter behandlas:
Liberalernas arrangemang och utbildningar görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Uppgifterna nedan delas med dem för att de ska kunna rapportera och få statsbidrag. Dina personuppgifter delas även med ordföranden i lokal- och kommunföreningar för att de ska veta vilka som deltagit i länsförbundets aktiviteter. Uppgifterna du lämnar nedan lagras hos Liberalerna i högst ett år.

Frågor, hör av dig till kansliet stockholm@liberalerna.se
Email address *
Förnamn *
Efternamn *
Adress *
Postnummer *
Postadress *
Telefonnummer
Personnummer
Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. I samband av redovisning av studieförbundets statsbidrag behövs personnummer. Detta delas enbart till Studieförbundet vuxenskolan.
Kommun *
Lokalförening (gäller bara Stockholm stad)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Liberalerna. Report Abuse