Chestionar privind donarea de organe
Universitatea Babeș-Bolyai
Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
Catedra de Psihologie
Laboratorul de Psihologia Sănătății


Stimat(ă) Domn/ Doamnă,


Dorim să vă invităm să participați la un studiu care vizează examinarea cunoștințelor, comportamentelor și atitudinilor românilor cu privire la donarea de organe și transplant în relație cu o serie de factori demografici și cu religiozitatea.
Menționăm că acceptul dumneavoastră pentru participarea la această cercetare este complet voluntar. Dacă în timpul completării chestionarului nu mai doriți să continuați, puteți să îl închideți.
Vă rugăm să optați pentru varianta de răspuns care vi se potrivește cel mai bine.
Participarea la cercetare nu implică riscuri. Datele culese rămân confidențiale, iar rezultatele obținute vor fi folosite doar în scopuri academice și vor fi prezentate sub formă sumarizată. Așadar nicio informație privind identitatea dumneavoastră nu va fi oferită. Site-ul prin care se vor culege datele este securizat, iar păstrarea datelor se va face în fișiere securizate.
Pentru întrebări sau neclarități mă puteți contacta la adresa de e-mail: oanapetre@psychology.ro.


Vă mulțumim pentru colaborare!
Coordonator
Psiholog drd. Petre Oana-Alexandra


Am citit și înțeles consimțământul informat, iar prin apăsarea butonului "Continuare" confirm că am peste 18 ani și că sunt de acord cu participarea la acest studiu în condițiile specificate mai sus.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Department of Psychology. Report Abuse - Terms of Service