Humanitarna likovna kolonija ,,Dve četkice”

Humanitarna likovna kolonija ,,Dve četkice” jeste volonterski omladinski projekat koji realizuje neformalna omladinska grupa ,,Hajde da…” u okviru volonterskog programa ,,Mladi su zakon”, podržanog od Centra za građansko delovanje, a finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
Cilj projekta jeste da kroz umetnost pomogne deci iz ugroženih grupa. Projekat se sastoji od nekoliko aktivnosti među kojima jeste likovna kolonija, kojoj će prisustvovati 10 mladih umetnika i 10oro dece iz ugroženih grupa. Oni će zajedno tokom likovne kolonije različitim tehnikama slikanja, crtanja i vajanja stvoriti mala umetnička dela. Tokom rada mladi umetnici će imati priliku da upoznaju dečiji svet, njihov svakodnevni život i probleme te da na osnovu toga dobiju inspiraciju za svoja dela. Takođe, deca će imati priliku da na trenutak izađu iz svog svakodnevnog života, upoznaju umetnost i da na barem trenutak vide kako je to biti umetnik.
Na kraju likove kolonije očekuje se da nastane minimum 15 radova, koji će biti izloženi na humanitarnoj likovnoj izložbi. Svi prihodi od prodaje će biti donirani deci iz ugroženih grupa koja su učestvovala u likovnoj koloniji.

Učešće na likovnoj koloniji je besplatno. Sav material za rad, hrana i osveženje su obezbeđeni za sve učesnike. Nakon završene likovne kolonije učesnici dobijaju potvrdu o učešću.

Za dodatne informacije: Slađana Vlatković, sladjanavlatkovic@gmail.com, +381 613053559

Vreme realizacije: 23. - 24.februar 2019.god.
Mesto održavanja: Kuća ljudskih prava i demokratike
Kneza Miloša br. 4, 11000 Beograd

Ime i prezime: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
E-mail adresa: *
Your answer
Koju srednju školu/višu školu/fakultet pohađate? *
Your answer
Koji materijal za rad Vam je potreban tokom likovne kolonije?
Your answer
Da li ste u mogućnosti da oba dana prisustvujete likovnoj koloniji? *
Da li imate posebne zahteve vezano za ishranu? (dijetetska ishrana, vegeterijanac, vegan itd.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service