Inscripció a les PORTES OBERTES de Cicles Formatius de Grau Mitjà
Degut al moment tant excepcional que vivim, generat per la COVID-19, per participar en la Jornada de Portes Obertes de CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ és imprescindible formalitzar una inscripció de tal manera que es puguin desenvolupar en condicions de seguretat sanitària adients a la situació epidemiològica.

S'organitzaran visites esglaonades en grups reduïts amb un màxim de 10 persones. A l'entrada del Centre, es prendrà la temperatura i es facilitarà gel hidroalcohòlic. L'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

En la Jornades de Portes Obertes es donarà a conèixer el Projecte Educatiu de FORMACIÓ PROFESSIONAL, característiques, metodologies d'aprenentatge, activitats complementàries, serveis... L'equip docent estarà a la vostra disposició per tal de resoldre dubtes.

Per més informació de la nostra oferta: www.fpmariarosamolas.com i/o www.mariarosamolas.org


Email address *
Telèfon de contacte: *
Nom de l'alumne/a *
Cognoms de l'alumne/a *
Sessió a la que es té interès a participar (només es visualitzen les sessions en que encara tenim disponibilitat) *
Required
Nombre de persones assistents a la Jornada de Portes Obertes *
Observacions:
PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades (Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades personals i Garantia dels Drets digitals), l'informem que les dades facilitades a través del present document seran tractats per COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS - MARE MOLAS REUS amb la finalitat de gestionar la informació en relació a la jornada de portes obertes. La legitimació per el tractament d'aquestes dades resideix en el consentiment atorgat pels tutor/és legal/és. Li informem que aquest formulari ha estat creat per GOOGLE FORM (Google Inc). Pot llegir la seva política de privacitat en el següent enllaç https://policies.google.com/?hl=es . Aquests no seran cedits a tercers, excepte obligació legal, ni seran objecte d’anàlisis de perfils.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, així com altres drets, dirigint-se al responsable del fitxer, COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS - MARE MOLAS REUS a l'adreça: protecciodedades@mariarosamolas.org . Tanmateix pot interposar reclamació davant del nostre delegat de protecció de dades a l’e-mail: dpd@mariarosamolas.org i/o davant l’Autoritat de control de protecció de dades.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Colegio Maria Rosa Molas. Report Abuse