Inscripció a les PORTES OBERTES de Cicles Formatius de Grau Mitjà

En les jornades de Portes Obertes es donarà a conèixer el Projecte Educatiu de FORMACIÓ PROFESSIONAL, característiques, metodologies d'aprenentatge, activitats complementàries, serveis... L'equip docent estarà a la vostra disposició per tal de resoldre dubtes.

Per més informació de la nostra oferta: www.fpmariarosamolas.com i/o  www.mariarosamolas.org

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telèfon de contacte: *
Nom de l'alumne/a *
Cognoms de l'alumne/a *
Sessió a la que es té interès a participar (només es visualitzen les sessions en que encara tenim disponibilitat) *
Required
Nombre de persones assistents a la Jornada de Portes Obertes *
Ciutat de Residència
Observacions
PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades (Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades personals i Garantia dels Drets digitals), l'informem que les dades facilitades a través del present document seran tractats per COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS - MARE MOLAS REUS amb la finalitat de gestionar la informació en relació a la jornada de portes obertes. La legitimació per el tractament d'aquestes dades resideix en el consentiment atorgat pels tutor/és legal/és.  Li informem que aquest formulari ha estat creat per GOOGLE FORM (Google Inc). Pot llegir la seva política de privacitat en el següent enllaç https://policies.google.com/?hl=es .  Aquests no seran cedits a tercers, excepte obligació legal, ni seran objecte d’anàlisis de perfils.

Pot  exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, així com altres drets,  dirigint-se al responsable del fitxer, COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS - MARE MOLAS REUS a l'adreça: protecciodedades@mariarosamolas.org . Tanmateix pot interposar reclamació davant del nostre delegat de protecció de dades  a l’e-mail: dpd@mariarosamolas.org  i/o davant l’Autoritat de control de protecció de dades.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Maria Rosa Molas. Report Abuse