Workshop voor thuis Winterpracht
Wat leuk dat je je wil opgeven voor deze workshop. Je krijgt alles wat je nodig hebt gewoon thuis gestuurd zodat je hier heerlijk aan de knutsel kan met deze prachtige producten. Alle stans vormen zijn inbegrepen maar ik mag helaas geen stempelafdrukken opsturen dus houd hier wel even rekening mee ;) Je kan er wel voor kiezen om de bijbehorende stempelset te bestellen of zelfs de bundel (stempelset en bijpassende stansen). Je hebt dan alles compleet en je krijg korting op je workshop pakket! 25% bij het aanschaffen van alleen de stempelset en 50% korting bij het aanschaffen van de bundel. Let op: deze korting geld alleen als je alles tegelijkertijd besteld! Dit kan allemaal in dit formulier.

We maken uit dit workshoppakket 3 kaartjes en een leuke kadoverpakking met inhoud. Dit alles maken we met de geweldige Nederlandse suite Winterpracht.

Datum: De inschrijving sluit 22 november, 23 november bestel ik alle materialen. Zodra dit allemaal binnen is maak ik jullie pakketten en worden ze verzonden.
Tijd: wanneer het jou uitkomt!
Kosten: €16.50 per pakket, dit is inclusief verzending.

Het pakket bestaat uit:
* 12 vellen DSP (15.2 x 15.2 cm)
* 7 vellen A5 gekleurd kaart karton (van alle kleuren uit de suite 1)
* 5 vellen A5 Whisper White kaart karton
* een strook glimmer papier
* 50 cm lint
* Rhinestone basic jewels (12 stuks in 3 formaten)
* Blue adhesive backed gems (12 stuks totaal in 2 kleuren en 2 formaten)

Inclusief de Nederlandse stempelset Winterwensen (t.w.v. €31,-): €43,- per pakket, inclusief verzending.
Inclusief de Nederlandse bundel Winterwensen (t.w.v. €67.50): €75,- per pakket, inclusief verzending.


Bij deze workshop voor thuis is het gewenst vooraf te betalen, dit in verband met het bestellen van het workshop pakket. Zodra ik je inschrijfformulier heb ontvangen krijg je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met hierin ook het betaalverzoek passend bij de voorkeur die je hieronder aangeeft.

Aangezien ik geen plekje aan mijn (keuken)tafel voor je hoef te reserveren zijn er meer plekken beschikbaar dan bij een reguliere workshop. Toch is er wel een maximum aan het aantal beschikbare plekken, namelijk 16. Wees er daarom snel bij want vol=vol.
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Straatnaam en huisnummer *
Postcode en woonplaats *
Ik wil graag bestellen:
Clear selection
Op welke manier wil je de workshop voldoen? *
Wil je automatisch een email krijgen als er een nieuwe workshop gepland is en hiervan een inschrijfformulier ontvangen? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy