Пријава за обука
Институтот за човекови права ќе ја организира втората обука за користење на Методологијата за Примена на пристапот заснован на човекови права за граѓанските организации, која ќе се одржи на 7ми и 8ми октомври 2020 година во хотел Гардениа, Велес.

Ве молиме да го најавите присуство на најмногу 2 (два) учесника од вашата организација најдоцна до 30ти септември 2020 година. За да се запазат мерките и протоколите за заштита од Ковид-19, бројот на учесници е ограничен и изборот на учесниците ќе биде на принцип прв дојден, прв услужен.
Email *
Име *
Презиме *
Организација *
Контакт *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy