Vull fer-me sòcia de l'Ateneu Rocaus
El món que ens envolta pateix canvis, positius i negatius, i nosaltres no en som una excepció. Com arreu, estem vivint moments de transformació, amb una afectació local però també global. A Sallent hem creat un espai que ens ajuda a comprendre i analitzar aquests canvis, des d’una perspectiva alternativa a la que ens ofereixen i ens tenen acostumats.

L’Ateneu Popular Rocaus es comença a gestar a Sallent a finals del 2009 amb la voluntat de ser un espai transformador. Un lloc on, recuperant l’esperit dels ateneus de principis del segle XX i de finals dels anys 70, es fomenta la trobada i la tertúlia, l’intercanvi d’idees i d’experiències personals i col·lectives. És un punt on es potencia el compromís, l’esperit crític, la creació artística, la implicació amb l’entorn, la cultura popular, la recuperació de la memòria històrica i l’estima pels patrimonis propis.

Des d’aquesta òptica de treball, la premissa màxima de l’ateneu, és que Sallent esdevingui un poble socialment i culturalment més ric. Un poble on valgui la pena viure-hi!

Gràcies per creure en el projecte! Entre totes, tot!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Adreça *
Document d'identitat *
Telèfon mòbil *
Correu electrònic *
Tipus de Quota *
En el cas que hagis escollit la quota familiar, indica'ns el nom, cognoms, telèfon i mail de totes les persones que vols que formin part d'aquesta quota.
Tipus de pagament *
Numero de compte (IBAN) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy